Πολύ μεγάλη νίκη της Ολυμπιάδας επί του ΟΦΗ

Η Ολυμπιάδα έκλεισε εμφατικά την παρουσία της στην Α2 ανδρών καθώς επικράτησε 3-2 σετ του ΟΦΗ και κατέλαβε την 5η θέση στη βαθμολογία της Α2 του Α ομίλου.

Η ομάδα του Δαρείου δεν ξεκίνησε καλά και βρέθηκε να χάνει με 2-0 σετ από τον ορεξάτο ΟΦΗ ωστόσο η εικόνα άλλαξε σειλήβδειν στη συνέχεια, Η Ολυμπιάδα πήρε το τρίτο σετ 25-17 και στο τέταρτο ο ΟΦΗ προηγήθηκε 19-11 αλλά η Ολυμπιάδα έκλεισε τη διαφορά όταν τα λάθη έπνιξαν την ομάδα της Κρήτης. Από εκεί και πέρα άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για την κρητική ομάδα, καθώς η Ολυμπιάδα με όπλο την καλή ψυχολογία ανέβασε την απόδοσή της και πάλεψε το τέταρτο σετ κάνοντας το ντέρμπι και το κατέκτησε 32-30 ενώ στο 5ο σετ η Ολυμπιάδα από την αρχή κράτησε τη διαφορά και δεν απειλήθηκε καθόλου.

Τα σετ: 3-2 (15-25, 23-25, 25-17,32-30,15-8)

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ (Δαρείος) Βαλουξής, Γεωργακόπουλος (λ), Κανελλόπουλος, Τιμπιλής, Φιλίππου, Γεωργάτος, Θεοδωράκης,/ Φερτάκης, Ράπτης, Πομώνης, Παναγόπουλος.

OΦΗ: Καπίρης, Δημητριάδης, Αντιφάκος, Μονιάκης, Παπαδάκης, Κοσκινάς, Τεφτσής (λ) / Μουτάφης, Πρασανάκης, Σταυρόπουλος, Μαριάτος