Στην κορυφή ο Κέρκης Μαραθοκάμπου

Σταθερά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα παραμένει η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Κέρκη Μαραθοκάμπου μετά και την εκτός έδρας νίκη με 3-0 σετ κόντρα στην ομάδα της Αρμενικής.

Ρεπορτάζ:Ηλιάνα Τζούφα.

Ο αγώνας διεξήχθη το Σάββατο στο πλαίσιο της έκτης αγωνιστικής για την Α2 Εθνική Κατηγορία. Στο πρώτο σετ η ομάδα του Κέρκη μπήκε δυναμικά και κατάφερε καθ'όλη την διάρκεια του να παραμείνει μπροστά στο σκορ ανεβάζοντας την μεταξύ τους διαφορά έως και 12 πόντους(στο 8-20) φτάνοντας έτσι και στην κατάκτηση του σετ με 13-25. Στο δεύτερο σετ,οι φιλοξενούμενοι προερχόμενοι με φόρα από το πρώτο σετ συνέχισαν την καλή τούς εμφάνιση, αν και για ένα χρονικό διάστημα οι γηπεδούχοι κατάφεραν να μειώσουν την διαφορά στο σκορ, χωρίς όμως αποτέλεσμα καθώς η ομάδα από τον Μαραθόκαμπο κέρδισε με 20-25. Στο τρίτο σετ η ομάδα της Αρμενικής ανέβασε στροφές πιέζοντας την ομάδα του Γιάννη Λαδιανού η οποία, παρά τις διακυμάνσεις στο σκορ, κατάφερε να επικρατήσει με 22-25.

Ο επόμενος αγώνας του Κέρκη Μαραθοκάμπου θα διεξαχθεί το Σάββατο(15/12 )στο κλειστό γυμναστήριο Καρλοβάσου κόντρα στην ομάδα της Δραπετσώνας.

Τα σετ(0-3):13-25,20-25,22-25

Διαιτητές:Οικονόμου-Κατσούλης

ΑΕ Αρμενίων(Ρουμιάν): Καρανικολάου, Καρράς , Ζόρπης, Φράγκος, Παπανικολάου, Χριστοδουλάκης, Κανέλλος(λ), Τσαλικιάν,Τσεμενιάν, Κακρίδης , Οκανλίβον, Κογκαλίδης(λ)

ΑΣ Κέρκης(Λαδιανός): Ιατρόπουλος, Αλεξίου,  Κνήτης, Πολυχρονιάδης(λ) ,Αγγελής , Γεωργίου, Περγάμαλης, Χατζηνικολάου, Παπακυριάκου, Κατσακούλας, Αδαμόπουλος