Προειδοποίηση
  • JFolder: :files: Η διαδρομή δεν καταλήγει σε φάκελο. Διαδρομή: [ROOT]/images/New_Site/2018-2019/A2_ANDRON/GAMES/KERKIS-DRAPETSONA
Σημείωση
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder:

Ο Κέρκης πήρε το τρίποντο κόντρα στην Δραπετσώνα (PHOTOS)

Την έβδομη συνεχόμενη νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδια πέτυχε η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Κέρκη Μαραθοκάμπου που κατάφερε να κερδίσει,με 3-0 σετ και σε μόλις 81 λεπτά την αντίστοιχη ομάδα της Δραπετσώνας, διατηρώντας έτσι την πρώτη θέση στον βαθμολογικό πίνακα του Α'2 υπομίλου.

Ρεπορτάζ: Ηλιάνα Τζούφα

Ο αγώνας διεξήχθη το Σάββατο στο κλειστό γυμναστήριο Καρλοβάσου.

Στο πρώτο σετ του αγώνα η ομάδα του Κέρκη Μαραθοκάμπου μπήκε δυναμικά και κατάφερε καθ'όλη τη διάρκεια του να παραμείνει μπροστά σκορ κερδίζοντας έτσι με 25-18. Στο δεύτερο σετ η ομάδα της Δραπετσώνας πίεσε τους γηπεδούχους για ένα χρονικό διάστημα,χωρίς όμως αποτέλεσμα ,καθώς η ομάδα του Γιάννη Λαδιανού ήταν αυτή που κατάφερε να πάρει το σετ με 26-24. Στο τελευταίο σετ οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν για κάτι καλύτερο όμως η ομάδα του Μαραθόκαμπου ήταν καλύτερη και αυτή που επικράτησε με 25-20.

Ο επόμενος αγώνας του Κέρκη Μαραθοκάμπου θα διεξαχθεί,το Σάββατο (22/12) στις 18:00 ,στο κλειστό γυμναστήριο Βαθέως κόντρα στην ομάδα της Παναχαϊκής.

Στο πλαίσιο της όγδοης αγωνιστικής για την Α2 Εθνική Κατηγορία.

Τα σετ(3-0):25-18,26-24,25-20

Διαιτητές:Αντωνόπουλος-Μουζούλας

ΑΣ Κέρκης(Λαδιανός): Χατζηνικολάου, Κατσακούλας, Αλεξίου ,Γεωργίου, Κνήτης, Παπακυριάκου , Αδαμόπουλος , Αγγελής, Πολυχρονιάδης(λ)

ΔΑΣ Δραπετσώνα(Παπαδόπουλος): Λέλος, Γαβριήλ, Παπασπύρος , Μουσλια(λ), Λαδόπουλος, Μανίκας , Μάμαλης, Σιώπης, Κογκαλίδης, Δεληπρίμης

{gallery}/New_Site/2018-2019/A2_ANDRON/GAMES/KERKIS-DRAPETSONA{/gallery}