Προειδοποίηση
  • JFolder: :files: Η διαδρομή δεν καταλήγει σε φάκελο. Διαδρομή: [ROOT]/images/New_Site/2018-2019/A2_ANDRON/GAMES/KERKIS-DRAPETSONA
Σημείωση
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder:

Βόμβα παραίτηση Παπαδόπουλου από Δραπετσώνα

Ο Αντώνης Παπαδόπουλος με επιστολή του αποχωρεί από την τεχνική ηγεσία της Δραπετσώνας και εξηγεί αναλυτικά τους λόγους:

"Λυπάμαι που οι εξαγγελίες της Διοίκησης δεν κατάφεραν έως σήμερα να πάρουν σάρκα και οστά, καθώς η αγωνιστική παρουσία της ομάδας, δημιουργούσε προσδοκίες για μια ακόμα καλύτερη συνέχεια όχι μόνο στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος και στη δεύτερη φάση του, αλλά και στην παρουσία της ομάδας στα μπαράζ ανόδου για την Α1.

Δυστυχώς, τόσο η αποχώρηση παικτών όσο και η απουσία τους από προπονήσεις τις τελευταίες εβδομάδες (αποκλειστική ευθύνη της Διοίκησης), έχουν επιφέρει υποβάθμιση της ποιότητας στην προπόνηση και έχουν αλλοιώσει το αγωνιστικό προφίλ της ομάδας. Η δε συνεχιζόμενη δυσπιστία και ανασφάλεια απέναντι σε οποιαδήποτε εξαγγελία της Διοίκησης για βελτίωση της κατάστασης, θεωρώ ότι έχουν φέρει την ομάδα σε σημείο μη αναστρέψιμο –τουλάχιστον- όσον αφορά στο αγωνιστικό προφίλ της.

Κατόπιν των ανωτέρω και μετά –και- την τελευταία αποτυχία της Διοίκησης του ΔΑΣ Δραπετσώνας για την καταβολή μέρους των δεδουλευμένων τόσο σε εμένα προσωπικά όσο και στους αθλητές και στο σταφ (σ.σ. οι επιλεκτικές, απρογραμμάτιστες καταβολές μέρους συμφωνιών, απλά καλύπτουν αλλά συντηρούν το πρόβλημα), είμαι υποχρεωμένος να υποβάλλω την παραίτησή μου από τη θέση του προπονητή της ανδρικής ομάδας πετοσφαίρισης του σωματείου.

Είμαι επίσης υποχρεωμένος να ανακαλέσω σχετικά με την πλήρη αδυναμία της Διοίκησης, (όσον αφορά στο χορηγικό πακέτο που ποτέ δεν κατάφερε να υλοποιήσει), εάν τελικά ευδοκιμήσουν οι προσπάθειές της έστω και κατόπιν εορτής. Σε αυτή την περίπτωση (αλλά και σε κάθε περίπτωση), οφείλει να εξοφλήσει το σύνολο της ομάδας (παίκτες και σταφ), για την προσφορά της αυτούς τους –σχεδόν- τέσσερις μήνες.

Ευχαριστώ τους αθλητές και τους συνεργάτες μου για τη συνεργασία όλο αυτό το διάστημα και τους εύχομαι καλή συνέχεια στην καριέρα τους.

Εύχομαι στον ΔΑΣ Δραπετσώνας να καταφέρει να βρει το δρόμο του.

Εύχομαι σε όλους καλές γιορτές με υγεία!


Αντώνης Παπαδόπουλος"