Ο Κέρκης Μαραθοκάμπου έκανε το δέκα στα δέκα και ...συνεχίζει!

Σταθερά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα παραμένει η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Κέρκη Μαραθοκάμπου μετά και την νίκη της με 3-1 σετ απέναντι στην ομάδα «Νέοι Βύρωνος»,το Σάββατο, στο κλειστό γυμναστήριο Βαθέος της Σάμου.

Ρεπορτάζ: Ηλιάνα Τζούφα.

Στο πρώτο σετ, οι Νέοι Βύρωνος προηγήθηκαν στο σκορ(στο 0-2) όμως η ομάδα του Κέρκη κατάφερε γρήγορα να ισοφαρίσει και να περάσει μπροστά. Στη συνέχεια του αγώνα οι μεταξύ τους διαφορά μειώθηκε με την ομάδα του Μάριου Παπαδούρη να κερδίζει το σετ με 25-20.

Στο δεύτερο σετ οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να συνεχίσουν την καλή τους εμφάνιση πιέζοντας τους γηπεδούχους, χωρίς όμως αποτέλεσμα, καθώς η ομάδα του Αντώνη Παπαδόπουλου ήταν αυτή που κατάφερε να πάρει το σετ με 25-18.

Στο τρίτο σετ του αγώνα η ομάδα του Μαραθοκάμπου βρέθηκε μπροστά και παρά τις διακυμάνσεις στο σκορ κατάφερε να επικρατήσει με 25-15.

Στο τελευταίο σετ η ομάδα του Κέρκη μπήκε δυναμικά και κατάφερε καθ'όλη την διάρκεια του να παραμείνει μπροστά στο σκορ, κερδίζοντας έτσι με 25-21.

Να σημειωθεί ότι η ομάδα του Κέρκη Μαραθοκάμπου συνεχίζει να είναι η μόνη αήττητη ομάδα του Α 'ομίλου.

Ο επόμενος εκτός έδρας αγώνας του Κέρκη Μαραθοκάμπου θα διεξαχθεί το Σάββατο (26/1)στις 18:00 κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Τα σετ(3-1):20-25,25-18,25-15,25-21

Διαιτητές:Ράντσιου-Καραδημητρίου

ΑΣ Κέρκης(Παπαδόπουλος): Κοντοκώστας, Χατζηνικολάου, Γεωργίου, Κνήτης, Παπακυριάκου, Αδαμόπουλος, Αγγελής Πολυχρονιάδης(λ), Αλεξίου, Κατσακούλας

ΑΟ Νέοι Βύρωνος(Παπαδούρης): Σεβαστός , Παπαδόπουλος Α., Πετρόπουλος(λ), Παπούλης, Παπαθεοδοσίου, Ντινόπουλος, Νικολούδης, Χατζηκάλφας, Παππάς, Νικολάου