Προειδοποίηση
  • JFolder: :files: Η διαδρομή δεν καταλήγει σε φάκελο. Διαδρομή: [ROOT]/images/New_Site/2019-2020/A2ANDRWN/FILIPOSVEROIAS/AGIASMOS
Σημείωση
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder:

Χωρίς Ντόντη η προετοιμασία της Ολυμπιάδας

Στη φωτογραφία με τον Γεωργακόπουλο Στη φωτογραφία με τον Γεωργακόπουλο

Με μία απώλεια έχει ξεκινήσει η προετοιμασία της ομάδας βόλεϊ της Ολυμπιάδας Πατρών καθώς ο ακραίος Νίκος Ντόντης δεν έδωσε το «παρών» στις πρώτες προπονήσεις και είναι πιθανό να μην συνεχίσει στην πατρινή ομάδα τη φετινή σεζόν.

Όπως λένε οι πληροφορίες από το περιβάλλον του παίκτη, υπάρχει ενδιαφέρον από άλλη ομάδα, ωστόσο στη διοίκηση αναφέρουν πως δεν έχει φτάσει κανένα επίσημο ενδιαφέρον για τον Νίκο Ντόντη. Πλέον θα δούμε τα επόμενα 24ωρα τι μέλλει γενέσθαι και αν τελικά ο Ντόντης θα αποχωρήσει από την Ολυμπιάδα μετά από 11 χρόνια. Οι υπόλοιποι «πορτοκαλί» συνεχίζουν την προετοιμασία τους με καθημερινές προπονήσεις στον στίβο του Παμπελοποννησιακού και την επόμενη εβδομάδα θα μπουν στο γήπεδο.

Π.Κ.

https://www.gnomip.gr