Μεγάλη νίκη του Πανερυθραϊκού επί του Πανιωνίου

Με ανατροπή ο Πανερυθραϊκός πήρε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι κερδίζοντας τον κακό του δαίμονα, τον Πανιώνιο στο ΜΕΤΣ 3-2.

Η ομάδα της Νέας Ερυθραίας παίζοντας πολύ άσχημο βόλεϊ στο πρώτο σετ κατάφερε να ανεβάσει την απόδοσή της και να επικρατήσει στο τάι μπρέικ του Πανιωνίου.

Ο Πανιώνιος μπήκε πολύ καλά στον αγώνα και άφησε τον Πανερυθραϊκό πίσω στο 8-1. Με τον Βήτα στο σερβίς η ομάδα της Νέας Ερυθραίας έφτασε στο 8-7, με τον Βήτα να βγάζει 2 πόντους και τον τελευταίο με άσο, αλλά μετά το τάιμ άουτ της Οικονόμου ο Πανιώνιος πήρε φόρα και άφησε πολύ πίσω τον Πανερυθραϊκό κερδίζοντας με περίπατο το σετ 25-17.

Στο δεύτερο σετ ο Πανερυθραϊκός μπήκε πολύ καλά αλλά ο Πανιώνιος γύρισε το σετ στο 12-11. Ακολούθησε πολύ κοντά όλο το σετ ως το 18-18 εδώ έφυγε μπροστά ο Πανιώνιος στο +2, διαφορά που δε κατάφερε να καλύψει η ομάδα του Χατζηπέρρου και το 25-22 ήρθε μετά από λάθος σερβίς του Αδαμόπουλου.

Στο τρίτο σετ ο Πανερυθραϊκός μπήκε πιο συγκεντρωμένος, πήρε ένα μικρό προβάδισμα που δεν έχασε στη μεγαλύτερη διάρκεια του σετ. Στο 23-22 πλησίασε στον πόντο ο Πανιώνιος, πήρε τάιμ άουτ ο Χατζηπέρος και ακολούθησαν 2 πόντοι από τον Πανερυθραϊκο για να τελειώσει το σετ 23-25.

Στο τέταρτο σετ ο Πανερυθραϊκος προηγήθηκε για αρκετή ώρα αλλά ο Πανιώνιος πλησίασε 15-14 και ο Χατζηπέρος πήρε τάιμ άουτ. Στη συνέχεια ο Πανιώνιος κατάφερε να γυρίσει το σετ 20-19 για να γυρίσει το σετ. Με τον Χατζηνικολάου να κάνει επίθεση άουτ και να τελειώνει το σετ 25-20.

Στο τάι μπρέικ έγινε πραγματική μάχη με πολύ καλές επιθέσεις και άμυνες από τις δύο ομάδες. Ο Πανερυθραϊκός με τον Πανιώνιο να πηγαίνουν πόντο πόντο 8-6 ο Πανερυθραϊκος στην αλλαγή του τερέν, ο Πανερυθραϊκός ξέφυγε ξανά, η Οικονόμου πήρε τάιμ άουτ αλλά αυτή τη φορά ο Πανιώνιος δε μπόρεσε να πλησιάσει και το σετ τελείωσε 15-10 με τον Κωστόπουλο.

Πανιώνιος (Οικονόμου) : Λιόντας, Κούνας, Χατζηνικολάου, Κωνσταντινίδης, Δημόπουλος, Τασάκος, Κουτσούρης (λ) / Μαυραγάνης (λ), Γιαννόπουλος, Σιώπης

Πανερυθραϊκός (Χατζηπέρρος): Κρέτσης, Κωστόπουλος, Καραγιώργος, Βήτας, Μήττας, Αδαμόπουλος, Πλεμμένος (λ) / Μανδηλάρης, Τσικάτος, Σεβδαλής, Παπαδόπουλος,