Με μάθημα… γεωγραφίας η "πρώτη" του ΕΟΣ

Με μάθημα… γεωγραφίας ξεκίνησε η πρώτη συνάντηση της ομάδας του Ε.Ο.Σ. μιας και φέτος θα ταξιδέψει από τα Ιωάννινα μέχρι την Κόρινθο.

Το παρών έδωσαν  οι 15 αθλήτριες από τις 16 που αποτελούν το φετινό ρόστερ της ομάδας, μοναδική απούσα η Χρύσα Σταφυλίδου λόγω εργασίας. Τα κορίτσια καλωσόρισαν ο πρόεδρος του συλλόγου και υπεύθυνος του τμήματος Στέλιος Δημητριάδης, ο προπονητής Γιώργος Ακριτίδης, ο στατιστικολόγος Μάριος Ντινόπουλος και ο γυμναστής Ιωάννης Τσακογιάννης.

Ο coach ανέλυσε το πρόγραμμα της προετοιμασίας που ξεκινάει αύριο Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου με τρέξιμο στην άμμο.

Επίσης ανακοινώθηκε η τριάδα αρχηγών, η οποία αποτελείται από τις Δημητριάδου Χρύσα, Παπουλίδου Κική και Ζηνωνίδου Μένια.

Ο κ. Δημητριάδης δήλωσε:

«Πρωτίστως να ευχηθώ να έχουμε μια χρονιά γεμάτη υγεία και χαμόγελα, τα υπόλοιπα τα αφήνω στους προπονητές και στις αθλήτριες. Θα ήθελα να καλωσορίσω τα νέα παιδιά που ήρθαν στην οικογένεια μας και μαζί με τις παλιές θα σηκώσουν το βάρος φέτος. Θα είναι μια δύσκολη χρονιά λόγω των μετακινήσεων και των παραπάνω εξόδων αλλά ο σύλλογος έχει μεγάλη ιστορία στο χώρο του βόλεϊ και θα παλέψει με όλες του τις δυνάμεις να ανταπεξέλθει».

Ο τεχνικός του Ε.Ο.Σ, Γιώργος Ακριτίδης δήλωσε στο eostavroupolis1965.gr με αφορμή την έναρξη της προετοιμασίας: 

« Ξεκινάμε σήμερα γεμάτοι όρεξη και αισιοδοξία για τη νέα χρονιά που είναι ιδιαίτερη καθώς κάθε 15 μέρες θα ταξιδεύουμε. Η ομάδα σε σχέση με την περσινή σεζόν έχει αλλάξει κατά το ήμισυ, φέτος επιλέξαμε να έρθουν αθλήτριες μικρές σε ηλικία αλλά με διάθεση να δουλέψουν και να διεκδικήσουν το κάτι παραπάνω στο βόλεϊ.

Μοναδική εξαίρεση σ’ αυτό η απόκτηση της Βουγιουκλίδου που η παρουσία της θα προσφέρει στην ομάδα πάρα πολλά πέραν του αγωνιστικού.

Εύχομαι να έχουμε την υγεία μας, να απολαύσουμε τα παιχνίδια και να έχουμε συνεχή πίστη στους στόχους μας.

Τέλος, θέλω να ευχηθώ σε όλες τις ομάδες του υποομίλου μας υγεία και υπομονή».

Εκ μέρους των αθλητριών, η αρχηγός Χρύσα Δημητριάδου είπε: «Είναι μια απαιτητική χρονιά, με πολλά ταξίδια αλλά είμαστε έτοιμες να δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας και να διεκδικήσουμε ότι μας αναλογεί».

Υγ. Την παράσταση έκλεψε η 8χρονη Γεωργία, κόρη της Ειρήνης Βουγιουκλίδου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Χορηγίες για τον ΑΟ Λαμίας »