Φιλική επικράτηση των Βριλησσίων επί του ΖΑΟΝ

Το Σάββατο 24/09, η γυναικεία ομάδα του ΦΟ Βριλησσίων έδωσε το δεύτερο φιλικό προετοιμασίας. Αυτή τη φορά με την ομάδα του ΖΑΟΝ που αγωνίζεται στον άλλον υποόμιλο του Νότου στην Α2 Εθνική κατηγορία.

Αρχικά παίχτηκαν 3 σετ, τα οποία πήρε ο ΦΟ Βριλησσίων με 1-2 (22-25, 23-25, 25-15), στη συνέχεια έγινε ένα tie-break όπου επικράτησε ξανά η φιλοξενούμενη ομάδα (11-15) ενώ τέλος παίχτηκε ένα επιπλέον σετ στο οποίο αγωνίστηκαν οι νεάνιδες των δύο ομάδων.

Στα δύο πρώτα σετ, η ομάδα του ΖΑΟΝ είχε προβάδισμα στην αρχή του σετ όμως ο ΦΟ Βριλησσίων κατάφερνε να επανέλθει, ειδικά στο δεύτερο σετ όπου παρότι ξεκίνησε με σωρεία λαθών, έδειξε να ανακάμπτει.

Το τρίτο σετ αντικατοπτρίζεται από το τελικό αποτέλεσμα, ενώ στο tie-break παίχτηκε ωραίο βόλεϊ από τις δύο ομάδες, με το ΦΟ Βριλησσίων να επικρατεί.

Η ομάδα του ΦΟ Βριλησσίων έδειξε στη μεγαλύτερη διάρκεια να είναι πιο δεμένη εν αντιθέσει με την καινούργια ομάδα του ΖΑΟΝ, που αγωνίστηκε με ελλείψεις, ωστόσο έγινε ένα σχετικά όμορφο, για τη φάση που βρίσκονται οι δύο ομάδες. Οι δύο ομάδες δοκίμαζαν σε κάθε σετ διαφορετικά σχήματα.

Να σημειωθεί ότι οι υποχρεώσεις του ΖΑΟΝ ξεκινάνε σε δύο εβδομάδες, ενώ του ΦΟ Βριλησσίων αρχές Νοεμβρίου.  

Ευχαριστούμε την ομάδα του ΖΑΟΝ για την πρόσκληση και για τη φιλοξενία.

ΖΑ.Ο.Ν. (Μπλάμη) : Μπαφατάκη, Κόνιαρη, Οικονομοπούλου, Τσατσούρι, Μολδοβανίδη, Καπέλου, Σκυθιώτη (λ), Ντονά, Καραμαούνα, Κορναράκη, Νικολέτου (λ), Αναστασίου, Αντωνοπούλου

Φ.Ο. Βριλησσίων (Ατσιδαύτης) : Κάβουρα, Παπαστεργίου, Αργυρίου, Μαβιλίδη, Βασιλακοπούλου, Παπουτσάκη, Μπουζουνιεράκη (λ), Τσιγαρίδα, Στάθη, Μικρουδάκη, Έρωτα, Γκότζη, Μποκή, Θωμαδάκη

p.s. Για φωτορεπορτάζ κάντε click εδώ στο fcbk 

p.s.1 Για επιλεγμένα στιγμιότυπα βίντεο κάντε click εδώ.