Συναρπαστικό παιχνίδι στα Γιάννενα

Ένα παιχνίδι για γερά νεύρα είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στο κατάμεστο κλειστό της Λιμνοπούλας ανάμεσα στην ομάδα του ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ και του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΛΑΡΙΣΑΪΚΟΥ.

Η ομάδα της Λάρισας παρουσιάστηκε τελείως μεταμορφωμένη σε σχέση με τη μέχρι τώρα πορεία που είχε στο πρωτάθλημα και έπαιξε παθιασμένα για το τρίποντο. Η ομάδα των γυναικών του ΓΑΣ επηρεασμένη από την παρατεταμένη αγωνιστική απραξία κατάφερε να φανεί πιο ψύχραιμη στο τέλος και έχοντας στο πλευρό της και το φίλαθλο κοινό, που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην τελική έκβαση του παιχνιδιού, πήρε έστω και δύσκολα 2 πολύτιμους βαθμούς που θα φανούν αρκετά χρήσιμοι στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Το παιχνίδι είχε πάθος, ένταση στην κερκίδα, φοβερό παλμό από τους φιλάθλους και μικρές διακυμάνσεις σε όλα τα σετ , ενώ για μεγάλα διαστήματα το παιχνίδι παιζόταν πόντο πόντο. Οι γυναίκες του ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ είχαν καλύτερη επιθετική λειτουργία με πολλές τελειωμένες επιθέσεις και καλό σέρβις ενώ δεν λειτούργησε καλά το μπλοκ η αμυντική ζώνη αλλά ούτε και οι αντεπιθέσεις. Από τη μεριά της η ομάδα του Φιλαθλητικού ήταν καλύτερη στην αμυντική λειτουργία και μπόρεσε να λειτουργήσει καλύτερα τις αντεπιθέσεις.

Το παιχνίδι ήταν ισοδύναμο και κινήθηκε στο ίδιο μήκος κύματος σε όλα τα σετ με το τελικό 3-2 να αντικατοπτρίζει και την γενική εικόνα του παιχνιδιού.

Η Διοίκηση του ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ θέλει από τη μεριά της να ευχαριστήσει τον υπέροχο φίλαθλο κόσμο που έδωσε φοβερό παλμό κατέκλισε το κλειστό της Λιμνοπούλας και έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην τελική έκβαση του παιχνιδιού.

ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ – ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΛΑΡΙΣΑΪΚΟΣ(3-2): 25-22, 22-25, 25-22, 22-25, 15-10

ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ(Τσιούπης-Βίτσιος-Σταματελόπουλος): Παπάζογλου, Στεφάνου(λ), Μαγκλάρα Γ., Λάγκα, Ασημακίδου, Τζαλαλή Σ., Βαρτζιώτη, Ντέρου, Παππά-Ζώη, Κουκουτή(λ), Μπιρλαντεάνου, Τζαλαλή Κ., Μαγκλάρα Χρ., Βολυράκη.

ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΛΑΡΙΣΑΪΚΟΣ(Παπαδημητρίου): Κουμπούρα Σ, Βαβάτσικου, Μητσογιάννη, Μαυροπάνου, Νιακοπούλου, Παραφέστα, Υφαντή, Κοντογιάννη, Ντουλμπέρη, Γαλογαύρου, Μπαζιάνα, Αναγνωστοπούλου, Καλογήρου, Κουμπούρα Ε.

Διαιτητές: Παπαγεωργίου(Α), Μπαλτζώης(Β), Ζαρογιάννη(Σ)