Μπλοκ στα καρφιά των Θεσσαλών από το Ν. Βότση

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΣ ΝΑΥΑΡΧΟΣ ΒΟΤΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ Α2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

"Πληροφορούμε την κοινότητα του βόλεϊ ότι δεν αποδεχόμαστε τέτοιου είδους στοχευμένη επίθεση χωρίς να απαντήσουμε.

Οι απορίες που διατυπώνουν οι δύο ομάδες της Θεσσαλίας θα μπορούσαν να απαντηθούν αν είχαν δείξει το ανάλογο ενδιαφέρον στην ανακοίνωσή μας εδώ και 4-5 μέρες. Δεν είμαστε κάποιο συνδικαλιστικό όργανο ούτε έχουμε κάνει κάποιου είδους γκρουπ, εκφράζουμε προτάσεις και κάνουμε κριτική επί άλλων προτάσεων. Δεν έγινε επιλογή από κανέναν για κανέναν, υπήρξε μια πρόταση η οποία έτυχε της στήριξης 11 ομάδων.

Αν ήθελε κάποιος να αποδώσει «τα του Καίσαρος τω Καίσαρι» θα μπορούσε να ισχυριστεί αυτά ακριβώς για τα οποία ενίστανται τώρα οι Θεσσαλοί. Ποιοι ήταν υπεύθυνοι άραγε για το σύνολο των 40 ομάδων στην Α2? Ποιοι απειλούσαν για μη συμμετοχή στα πρωταθλήματα αν δεν γίνει το δικό τους?

Υπενθυμίζουμε απλά στους Θεσσαλούς ότι 6 ομάδες αρνήθηκαν την συμμετοχή τους στην Pre League και ακόμα απλούστερα ήταν δικαίωμά τους. Γιατί στοχεύετε στη Ελπίδα στον Βότση και στον Λαγκαδά μόνο?

Που ήσασταν όταν διαμαρτυρόμασταν πέρσι στα όργανα της ΕΟΠΕ για τις προκηρύξεις της ΕΟΠΕ τόσο για την Pre League όσο και για την Α2?

Στην περσινή Α2 γιατί δεν καταθέσατε τις αντιρρήσεις σας όταν 2 ομάδες της Θεσσαλονίκης, η Κόρινθος , το Αγρίνιο, η Πάτρα, τα Γιάννενα, η Λαμία μπήκαν όλες στον ίδιο όμιλο ?

Οι εκπλήξεις λοιπόν τις οποίες επικαλείστε καλό θα ήταν να μην είναι μονομερείς και προς το συμφέρον σας. Σας καλούμε να κάνετε τις προτάσεις σας λοιπόν, χωρίς απαράδεκτες επιθέσεις οι οποίες δημιουργούν εντυπώσεις και καταστρέφουν το έδαφος της επικοινωνίας.

Για την ενημέρωση και μόνο σας αναφέρουμε ότι με δική μας πρωτοβουλία υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία μεταξύ της ομάδας μας και της ΕΑΛ για την αποκατάσταση της αλήθειας ακριβώς γιατί μόνο με την επικοινωνία μπορεί να λυθούν τα θέματα και όχι με την δημιουργία εντυπώσεων και καβγάδων στα ΜΜΕ.

Για τον Ν. Βότση

Κλήτος Χ’’γεωργίου"