Με το δεξί τα Γιάννενα στην Α2

Η γυναικεία ομάδα του ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ξεκίνησε με το δεξί τις φετινές της υποχρεώσεις για το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας καθώς πέτυχε σημαντική νίκη μέσα στα Τρίκαλα επί του Ασκληπιού με 1-3 σετ.

Η ομάδα του ΓΑΣ έδειξε σοβαρότητα στο παιχνίδι της και έχοντας καλή ανάπτυξη μπόρεσε από την αρχή του παιχνιδιού να επιβάλλει το ρυθμό της. Αν και αρχικά στο πρώτο σετ είχαμε ένα αναγνωριστικό παιχνίδι, στη συνέχεια τα κορίτσια του ΓΑΣ ανέβασαν την απόδοσή τους και κατάφεραν να χτίσουν μια διαφορά πόντων την οποία με καλή αμυντική οργάνωση αλλά και μπλοκ την διατήρησαν μέχρι το τέλος του σετ το οποίο και κέρδισαν τελικά με 18-25. Η ομάδα του ΑΣΚΛΗΠΙΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ κατάφερε να αντιδράσει μόνο στο δεύτερο σετ εκμεταλλευόμενη τα αβίαστα λάθη της ομάδας μας από την επιθετική ζώνη τα οποία έδιναν εύκολους πόντους στην αντίπαλη ομάδα η οποία έστω και δύσκολα το κατέκτησε με 28-26.

Στο τρίτο και τέταρτο σετ η ομάδα του ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ έδειξε αγωνιστικό πρόσωπο είχε πολύ καλή υποδοχή και εκμεταλλευόμενη το σέρβις αλλά και τις πολλές επιθετικές λύσεις κατόρθωσε να τα κατακτήσει και να πάρει 3 πολύτιμους βαθμούς για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

ΑΣ ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ – ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ (1-3): 18-25, 28-26, 18-25, 13-25
ΑΣ ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ(Βασίλεβα):Βουλγαράκη, Κοτσίρα(λ), Μπόζιου, Λάϊου, Χατζηχριστοδούλου, Γεωργίου Μ., Παπαθεοδώρου, Γεωργίου Σ., Σκέμπι, Κωστοπούλου, Ταμπρατζή, Αναστασίου, Κόκκαλη, Βρακά(λ).
ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ(Βίτσιος-Σκορίλας -Σταματελόπουλος): Παπάζογλου, Στεφάνου Στ.(λ), Μαγκλάρα Χρυσ., Λάγκα, Μαγκλάρα Γ., Καρκαδάκη, Σαββάογλου, Βολυράκη, Κουκουτή Ολ., Αδάμου(λ), Μπιρλαντεάνου, Ντέρου, Τσελλίδη, Κατσόγιαννου.

Διαιτητές: Κατσιούλης(Α) – Παπαγεωργίου Αχ.(Β)

Φυσικοθεραπευτής: Διαμαντής Αμπατζής
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Τα αποτελέσματα της Α2 Γυναικών Με το δεξί ο ΕΟΣ »