Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ηττήθηκε από τον ΕΟΣ ο Ασκληπιός αλλά πήρε βαθμό

Την ήττα γνώρισαν οι γυναίκες του Ασκληπιού από τον ΕΟ Σταυρούπολης για το πρώτο παιχνίδι που έδωσαν στη νέα χρονιά.

Ήταν ένα συγκλονιστικό παιχνίδι που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον για 2 και πλέον ώρες και πρόσφερε εντυπωσιακές φάσεις και πολλές συγκινήσεις καθώς η νίκη άλλαζε συνεχώς χέρια.

Η ομάδα της Σταυρούπολης ξεκίνησε καλύτερα το παιχνίδι και κατάφερε να πάρει το 1ο σετ με 25-21 και το 2ο ακόμη πιο εύκολα με 25-15.

Στο 3ο σετ έγινε πραγματική μάχη με τις 2 ομάδες να πηγαίνουν πόντο-πόντο σε όλο το σετ και τελικά αυτό να καταλήγει στο Ασκληπιό με 23-25.

Στο 4ο σετ η μάχη συνεχίστηκε και οι δύο αντίπαλοι έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό.Οι ομάδες πήγαιναν πόντο-πόντο σε όλο το σετ και τελικά ο Ασκληπιός πιο ψύχραιμος το πήρε με 24-26.

Στο 5ο σετ οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά,πήραν μια μικρή διαφορά την οποία και κράτησαν μέχρι το τέλος και τελικά πήραν το σετ με 15-8 και το παιχνίδι με 3-2.

ΕΟ Σταυρουπολης: Παπουλίδου, Καδίρη,Βερνάρδου (Λ), Παρασκευαίδου, Βουγιουκλίδου, Τσορένου, ΠαπάζογΛου, Μπούσια, Χατζηνικολάου, Ζηνωνίδου, Παπαδοπούλου, Ωραιοπούλου, Γεωργιάδου (Λ).

ΑΣ Ασκληπιός (Βασίλεβα): Βουλγαράκη, Λάιου, Μπόζιου, Χατζηχριστοδούλου, Σκέμπη, Κοτσίρα (λ), Παπαθεοδώρου, Κωστοπούλου, Γεωργίου

Template Design © GreekVolley by Babis Iosifidis. All Rights Reserved.