Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σε περιπέτειες ο Ασκληπιός

Την ήττα γνώρισε ο Ασκληπιός την Κυριακή 04/03/2017 από τον ΑΣΚ Λαγκαδά, με σκορ 0-3 ,για την φάση των play out του Β ομίλου της Α2 γυναικών.
Ανώτερη σε όλη τη διάρκεια η ομάδα του Λαγκαδά πέρασε από την έδρα των Τρικάλων και εξασφάλισε την παραμονή της στην Α2 και την επόμενη χρονιά, ενώ αντίθετα ο Ασκληπιός μπήκε σε περιπέτειες και γίνεται πλέον επιτακτική η ανάγκη κατάκτησης των τριών βαθμών στο παιχνίδι με το ΓΣ Νίκαιας που θα γίνει στα Τρίκαλα την Κυριακή 11/03/2018.
Στο 1ο σετ η δυο ομάδες ξεκίνησαν μουδιασμένα και ήταν κοντά στο σκορ ,πότε προηγούμενη η μία και πότε η άλλη.Σταδιακά η ομάδα του Λαγκαδά βρήκε τις λύσεις που έψαχνε και με πολύ δυνατό μπλόκ και πίεση στο σερβίς ,πήρε μια διαφορά 3-4 πόντων που την κράτησε μέχρι τέλους χωρίς να απειληθεί ιδιαίτερα και να πάρει το σετ με 20-25.
Το 2ο σετ ήταν παράσταση για εναν ρόλο . Οι φιλοξενούμενες μπήκαν πολύ αποφασιστικά,πήραν από την αρχή τα ηνία στο σκορ 2-4,4-9, 8-13, 13-20 για να πάρουν το σετ με σκορ 17-25.
Στο 3ο σετ ο Ασκληπιός αντέδρασε,μπήκε πιο δυνατά και ήταν μπροστά στο σκορ χωρίς όμως να μπορεί να ξεφύγει 5-4, 6-5, 9-8, 14-13, 18-18 και όλα έδειχνα ότι πάμε σε μια μεγάλη μάχη ,όπως και έγινε.
Το σκορ πήγαινε πόντο-πόντο 19-19, 21-21 και τελικά πιο ψύχραιμη η ομάδα του Λαγκαδά πήρε τη νίκη με 22-25.
ΑΣ ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ (Βασίλεβα): Βουλγαράκη, Χατζηχριστοδούλου, Λάιου, Μπόζιου, Σκέμπη, Παπαθεοδώρου, Κοτσίρα (λ), Μπαντίκου, Κολίτσα, Γκιούρκη, Κωστοπούλου (λ), Κόκκαλη, Γεωργίου, Μπρουσιάκη.
ΑΣΚ λαγκαδα (Γεωργιάδης): Μουράτι, Νικολαιδου, Τσαλκιτζή, Τορλαχίδου, Μουλαδάκη, Αντωνίου, Τερζίδου, Μίχου, Πουρνάρα, Στεργίου, Τσιούπα, Αργυρίου (λ), Μάρκου (λ).
Template Design © GreekVolley by Babis Iosifidis. All Rights Reserved.