ΑΣ ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ-Κέρδισαν βαθμό και εντυπώσεις.

Έφτασαν στην πηγή αλλά νερό δεν ήπιαν οι γυναίκες του Ασκληπιού στον εκτός έδρας αγώνα μα την Νίκη Αλεξανδρούπολης.

Για δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι ,μετά από αυτό με την ΕΑ Λάρισας, τα κορίτσια του Ασκληπιού έχασαν στο ται μπρέικ με 3-2 από την Νίκη Αλεξανδρούπολης.

Έγινε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι και κράτησε καθηλωμένους μέχρι τον τελευταίο πόντο τους φιλάθλους της Αλεξανδρούπολης (που είχαν προσέλθει από νωρίς καθώς αμέσως μετά ακολουθούσε αγώνας βόλλευ Α1 ανδρών )και χάρισε έντονες συγκινήσεις.

Ο Ασκληπιός ξεκίνησε καλύτερα στο 1ο σετ, είχε το έλεγχο και με πλουραλισμό στην επίθεση πήρε το σετ με 20-25.

Σο 2ο σετ έγινε πραγματική μάχη και κάθε πόντος απαιτούσε πολύ κόπο και τρέξιμο.Τ α κορίτσια του Ασκληπιού πιο ψύχραιμα πήραν και το 2ο σετ με 23-25 και βρέθηκαν ένα βήμα από τη μεγάλη έκπληξη.

Το 3ο σετ ήταν τελικός και για τις δυο ομάδες.Το σκορ πήγαινε πόντο και καμιά ομάδα δεν μπορούσε να πάρει διαφορά .Τελικά πιο ψύχραιμες οι γηπεδούχες πήραν το σετ με 26-24.

Στο 4ο σετ άρχισαν να φαίνονται τα σημάδια της κούρασης των κοριτσιών του Ασκληπιού .Η μάδα της νίκης πήρε κεφάλι στο σκορ και κέρδισε τελικά το σετ με 25-19.

Το 5ο και τελευταίο κράτησε καθηλωμένους τους θεατές (αλλά και του αθλητές της αναμέτρησης των ανδρών) και κυριολεκτικά έσπασαν καρδιές .Πόντοπόντο μέχρι την τελευταία επίθεση .Πιο ήρεμες και μετον ενθουσιασμό της ανατροπής οι γηπεδούχες κατάφεραν να κερδίσουν το σετ με 16-14 και να ολοκληρώσουν την ανατροπή. Πολλά συγχαρητήρια και στις δυο ομάδες που τα έδωσαν όλο μέχρι τον τελευταίο πόντο αλλά και στους φιλάθλους της Αλεξανδρούπολης που επιβράβευσαν με το θερμό χειροκρότημά τους την προσπάθεια όλων των κοριτσιών.

ΓΣ ΝΙΚΗ (Ανδρεάδης Ι.):Ζυγερίδου, Ανδρεάδη, Σιδηροπούλου, Τσορλίνη, Τζήμα, Λυμπεροπούλου(λ), Ντίτσα, Δημητροπούλου(λ), Παρισακη, Νικολαίδου, Πεπόνη, Παπάζογλου, Καρακικλα, Μαραθόκαμπου.

ΑΣ ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ(Βασίλεβα Σ.):Γεωργοπούλου, Χατζηχριστοδούλου, Κοτσίρα(λ), Σκέμπη, Βογιατζόγλου, Βουλγαράκη,Αθανασοπούλου.