Ασταμάτητες προς την Pre League οι Αμαζόνες

Οι Αμαζόνες συνεχίζουν την επέλαση προς την Pre League με 55 βαθμούς σε 20 αγώνες.

H ομάδα του Ατσιδαύτη είναι το μεγάλο φαβορί για την άνοδο με μόλις μία ήττα. Οι Αμαζόνες Νέας Ερυθραίας είναι το απόλυτο φαβορί καθώς δεν έχει βρεθεί ομάδα που μπορεί να της αντισταθεί τις τελευταίες 11 αγωνιστικές. Αυτή τη φορά "θύμα" ήταν η ομάδα του Μεσσηνιακού με τις Αμαζόνες να παίρνουν τη ίκη 3-1 σετ στην Καλαμάτα.
Οι Αμαζόνες μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι ακολούθησε μεγάλη μάχη και ο Μεσσηνιακός κατάφερε να πάρει το σετ 27-25 και να κάνει το 1-0. Η συνέχεια ωστόσο ανήκε στην ομάδα της Νέας Ερυθραίας που εξαπολύοντας μεγάλη αντεπίθεση πήρε εύκολα τα σετ που ακολούθησαν 25-17, 25-14, 25-20 και έφυγε με το τρίποντο από την Καλαμάτα.

Η μοναδική ήττα των Αμαζόνων προήλθε από τον Μεσσηνιακό στον πρώτο γύο που επικράτησε 3-0 στη Νέα Ερυθραία καθώς οι Αμαζόνες δεν πραγματοποίησαν καλή εμφάνιση.

Την επόμενη αγωνιστική οι Αμαζόνες αγωνίζονται ξανά στην Καλαμάτα αλλά αυτή τη φορά με αντίπαλο τον Απόλλωνα ενώ ο Μεσσηνιακός θα πάει στον Άγιο Δημήτριο για να αντιμετωπίσει τον Αστέρα που "καίγεται" για τη νίκη ώστε να μπορέσει να παραμείνει στην κατηγορία και οι δύο αγώνες έχουν ώρα έναρξης στις 4:00 όπως και όλοι οι αγώνες του ομίλου την 21η αγωνιστική.
Τα σετ: 27-25, 17-25, 14-25, 20-25
Στους άλλους αγώνες η ΑΘΛΕΣΗ κέρδισε την Πετρούπολη 3-1 σετ η ένωση Βύρωνα ηττήθηκε από τον Απολλώνιο στην έδρα της με 3-2 σετ ενώ ο Αστέρας Αγίου Δημητρίου επικράτησε σήμερα 3 0 του Νηρέα Χίου.