Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πρωταθλητής ο Ναύαρχος Βότσης και άνοδος στην Pre League.

Τελείωσαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις και του Β’ ομίλου της Α2 Γυναικών.

Πρωταθλητής ανακηρύχθηκε ο Ναύαρχος Βότσης. Στο πιο δύσκολο πρωτάθλημα της Α2 τα τελευταία χρόνια στον μαραθώνιο των 26 αγωνιστικών, η Μαρία Δεληγιάννη οδήγησε την ομάδα της στην επιτυχία έχοντας 22 νίκες, 2 ήττες, συνολικά 66 βαθμούς.

«Στην αρχή της σεζόν ξεκινήσαμε με στόχο να είμαστε στην τετράδα. Όμως στη πορεία τα πράγματα πήγαιναν πολύ καλά στον σύλλογο. Το έμψυχο υλικό, οι προπονήσεις όλα δούλευαν σε πολύ καλό βαθμό σε σχέση με άλλες χρονιές. Όταν είδαμε ότι υπάρχει η δυνατότητα να ανέβουμε κατηγορία με βάση την αγωνιστικότητα που δείχναμε, αποφασίσαμε να το κυνηγήσουμε μέχρι τέλους όλοι μαζί, διοίκηση, αθλήτριες και προπονητικό επιτελείο.

Όλοι πιστέψαμε στο όραμα του συλλόγου και γι’ αυτό πετύχαμε. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι πίστεψαν σε μένα και την ομάδα, αλλά και αυτούς που δεν μας ήθελαν, δεν μας πίστεψαν και μας έδωσαν κίνητρο για να πετύχουμε», δήλωσε η προπονήτρια των πρωταθλητών, Μαρία Δεληγιάννη.

Την δεύτερη θέση κατέλαβε η Ν. Γενεά και την τρίτη οι Ακαδημίες Πρωταθλητών Πεύκων.

Την απονομή των μεταλλίων των τριών φιναλίστ και του κυπέλλου στον πρωταθλητή έκανε το μέλος της ΕΟΠΕ Ν. Δατσέρης και το κύπελλο σήκωσε η αρχηγός του Ν Βότση Ιφιγένεια Σακαράκη.

Οι αθλήτριες η προπονήτρια οι παράγοντες και οι γονείς των αθλητριών του Ναυάρχου Βότση γιόρτασαν την κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά μουσικής σε μια πολύ ζεστή ατμόσφαιρα σε ταβέρνα της περιοχής της Καμάρας.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΑΥΑΡΧΟΣ ΒΟΤΣΗΣ

Template Design © GreekVolley by Babis Iosifidis. All Rights Reserved.