Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Θέαμα και χαμόγελα στο παιχνίδι του Ασκληπιού με τον ΑΣ Γιάννενα

Την τελευταία τους παράσταση έδωσαν τα κορίτσια τα κορίτσια του Ασκληπιού κλείνοντας την περίοδο 2018-19 ,με τον καλύτερο δυνατό τρόπο μια χρονιά που στο ξεκίνημα της φαινόταν δυσοίωνη και αποκαρδιωτική.

Ξεπερνώντας το σοκ των πρώτων κακών εμφανίσεων, με άμεση αλλαγή του προπονητή και την έλευση του κ.Γεροβάιου, η ομάδα κατάφερε και μπήκε σε σωστό δρόμο.Η πολύ σημαντική προσφορά του προπονητή στο ψυχολογικό κομμάτι πρωτίστως έφερε πολύ γρήγορα τις πρώτες ενθαρρυντικές εμφανίσεις και επανέφερε το χαμόγελο στα χείλη όλων. Τα υπόλοιπα ήταν θέμα έντονης και συστηματικής δουλειάς αλλά και διάθεσης μέσα στο γήπεδο κάτι το οποίο έδωσαν απλόχερα τόσο ο προπονητής όσο και οι αθλήτριες μικρές και μεγάλες.

ggg1

Σε ένα παιχνίδι γιορτή ο Ασκληπιός επικράτησε του ΑΣΚ Γιάννενα με σκορ 3-2 και αποχαιρέτησε τους φιλάθλους του με τον καλύτερο τρόπο. Χωρίς άγχος και οι δυο ομάδες πρόσφεραν πλούσιο θέαμα και διασκέδασαν το παιχνίδι. Ένα παιχνίδι συναισθηματικά φορτισμένο για τον Ασκληπιό γιατί ήταν η τελευταία παράσταση τριών αθλητριών -κόσμημα που με την παρουσία τους όλα αυτά τα χρόνια βοήθησαν τα μέγιστα στην επίτευξη των στόχων και ενέπνευσαν τις μικρές συναθλήτριες τους. Με ένα λαμπερό χαμόγελο αποχαιρέτησαν τους φιλάθλους η Αθηνά Γεωργοπούλου, η Δώρα Κοτσίρα (η τρίτη της παρέας Ειρήνη Αθανασοπούλου έλειπε λόγω υποχρεώσεων) και εισέπραξαν το πιο ζεστό χειροκρότημα .
Στο αγωνιστικό κομμάτι οι δυο ομάδες απαλλαγμένες απο το άγχος μπήκαν να διασκεδάσουν και έβγαλαν τον καλύτερο τους εαυτό προσφέροντας πολύ όμορφο θέαμα. Συνεχείς εναλλαγές στο σκορ ενώ οι προπονητές βρήκαν την ευκαιρία και χρησιμοποίησαν σχεδόν όλες τις παίκτριες. Από πλευράς του Ασκληπιού οι μικρές έδειξαν ότι αποτελούν μια πολύ σημαντική επένδυση για το μέλλον και έχουν όλα τα προσόντα να ανέβουν ακόμη περισσότερο.
Τα σετ 23-25, 25-19, 25-14, 19-25, 15-10
ΑΣ ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ (Γεροβάιος): Βουλγαράκη, Γεωργοπούλου, Χατζηχριστοδούλου,Λάιου, Βογιατζόγλου, Σκέμπη,Κοτσίρα(λ), Σούλκο, Κοντοκώστα, Ταρατόρα(λ), Μπρουσιάκη, Τσιούκα.
ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ (Τσιούπης): Μπόζιου, Τόλλοιου, Αδάμου, Κουκουτή, Κατσόγιαννου, Σαββάγλου, Ντέρου, Τόπαλη, Καρακατσιάνη.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΣ ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ ΤΡΙΚΑΛΛΩΝ

Template Design © GreekVolley by Babis Iosifidis. All Rights Reserved.