Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Επέστρεψαν στα τρίποντα οι γυναίκες της Ελπίδας

Επιστροφή στα "τρίποντα", με άλλη μία επιτυχημένη εμφάνιση, για τη γυναικεία ομάδα της Ελπίδας Αμπελοκήπων, που υπέταξε τον ΑΟ Καβάλα με 3-1 σετ στο "Ι. Λεμονίδης" για την 3η αγωνιστική της Α2 Κατηγορίας.

Με εμφάνιση που δημιούργησε πολλές προσδοκίες για ένα μέλλον βγαλμένο από τις πιο ένδοξες στιγμές στην ιστορία του τμήματος, η ομάδα μας κατέκτησε παλικαρίσια τα δύο πρώτα σετ και παρότι στην συνέχεια έκανε μία "κοιλιά" στην απόδοσή της, επιτρέποντας στην Καβάλα να μειώσει σε 2-1, κατάφερε να "καθαρίσει" το παιχνίδι και να πάρει τους τρεις βαθμούς. Η παρουσία των φιλάθλων της Ελπίδας στην εξέδρα έδωσε πρόσθετη δύναμη στα κορίτσια της Ελπίδας, που παραμένουν σε τροχιά κορυφής στον Β' Όμιλο, με 8 βαθμούς έπειτα από τρεις αγωνιστικές.

Ο ΑΣ Ελπίς επιθυμεί να ευχαριστήσει ιδιαίτερα τον γιατρό του συλλόγου, Θεόδωρο Μιχαήλ, ο οποίος για ακόμη μία φορά βρέθηκε στο πλευρό της ομάδας και προσέφερε τις πολύτιμες υπηρεσίες του.

Τα σετ: 25-21, 25-19, 20-25, 25-16.

ΑΣ ΕΛΠΙΣ: Αρμουτσή, Παντελίδου, Αποστολίδου, Παπάζογλου, Παπαδοπούλου, Σουπιώνη / Δάκου (λ), Στεργιάκη (λ), Ιασωνίδου, Κοσμά, Ήργη, Πατίκα.

ΑΟ ΚΑΒΑΛΑ: Τσουκαλά, Δασκάλου, Παπακώστα, Πέτις, Μαραθοκαμπίτου, Ντίτσα / Γερακίνη (λ), Ντόμι (λ), Δικαστοπούλου, Γεωργιάδου

 

πηγή: aselpis.gr

Template Design © GreekVolley by Babis Iosifidis. All Rights Reserved.