Σίσσυ Αποστολίδου: «Με σύμμαχο τον κόσμο, θα δείξουμε τον ενθουσιασμό και το πάθος που θα φέρει άλλη μία νίκη»

Έτοιμες να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους, ώστε να φτάσουν σε μία σπουδαία νίκη, είναι οι αθλήτριες της Ελπίδας Αμπελοκήπων, που την Κυριακή (17/11) στις 18:30 θα υποδεχθούν τις Ακαδημίες Πρωταθλητών Πεύκων, στο ντέρμπι κορυφής του Β’ Ομίλου της Α2 Γυναικών.

Η ομάδα του Γιώργου Κοτόρτση έχει συγκεντρώσει 11 βαθμούς έπειτα από τέσσερις αγωνιστικές, όσους ακριβώς και η προσεχής αντίπαλός της, την οποία όμως μπορεί να κερδίσει και να υποσκελίσει στην κατάταξη, παίρνοντας δύναμη από τον κόσμο των Αμπελοκήπων, που καλείται να γεμίσει την εξέδρα του γυμναστηρίου «Ι. Λεμονίδης».

«Αυτή η αναμέτρηση θα είναι ένα κρας τεστ και για τις δύο ομάδες, που μέχρι στιγμής οδηγούμε την κούρσα του πρωταθλήματος. Τόσο εμείς όσο και οι Ακαδημίες Πρωταθλητών Πεύκων έχουμε μόνο νίκες μέχρι στιγμής, με όμοια αποτελέσματα, ωστόσο έχουμε παίξει με διαφορετικούς αντιπάλους και θα έχει ενδιαφέρον το πώς θα εξελιχθεί ο συγκεκριμένος αγώνας», τόνισε η αρχηγός της Ελπίδας, Σίσσυ Αποστολίδου, για να συμπληρώσει:
«Έχουμε δουλέψει πάνω στα σημεία όπου μπορούμε να αποδώσουμε καλύτερα. Θα προσπαθήσουμε να ακολουθήσουμε το πλάνο μας και να παίξουμε έτσι όπως πρέπει, ώστε να φτάσουμε στη νίκη».

Σημαντικό ρόλο θα παίξει και η παρουσία των φιλάθλων, που μπορούν να... απογειώσουν τα κορίτσια της Ελπίδας, αφού άλλωστε πρόκειται για ένα ιδιαίτερα νεανικό σύνολο.
«Στην έδρα μας είμαστε αρκετά δυνατοί και περιμένουμε τον κόσμο των Αμπελοκήπων, όλους τους φιλάθλους, να έρθουν και να μας στηρίξουν με το χειροκρότημά τους. Η παρουσία τους θα είναι καθοριστική σ’ αυτό το παιχνίδι. Με σύμμαχο τη γεμάτη κερκίδα, θα δείξουμε τον ενθουσιασμό και το πάθος που θα είναι στοιχεία απαραίτητα προκειμένου να λυγίσουμε έναν δυνατό αντίπαλο», ανέφερε χαρακτηριστικά η Αποστολίδου.

Η 28χρονη ακραία κατέληξε κάνοντας έναν σύντομο απολογισμό του επιτυχημένου ξεκινήματος της φετινής σεζόν, αλλά και των προκλήσεων που ακολουθούν:
«Έως τώρα μετράμε τέσσερις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και η αρχή κρίνεται επιτυχημένη τόσο ως προς την συγκομιδή βαθμών, όσο και αναφορικά με τις εμφανίσεις μας σε γενικές γραμμές. Είχαμε θέσει κάποιους στόχους γι’ αυτή την σειρά αγώνων, καταφέραμε να τους πετύχουμε και τώρα βάζουμε νέους στόχους. Καλούμαστε πλέον να “ανεβάσουμε στροφές” για την συνέχεια του πρωταθλήματος, ώστε να εξακολουθήσουν τα θετικά αποτελέσματα, απέναντι στις Ακαδημίες Πρωταθλητών Πεύκων αλλά και στους εξίσου απαιτητικούς αγώνες που ακολουθούν».

Δελτίο τύπου: ΑΣ Ελπίς