Δίκαιη νίκη της Νέας Γενεάς στα Γιάννενα... αλλά με παρατράγουδα...

Ούτε με τη Νέα Γενεά μπόρεσαν να φανούν αντάξιες οι γυναίκες του ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ καθώς υποχρεώθηκαν σε άλλη μια εντός έδρας ήττα με σκορ 1-3 σετ.

Τα κορίτσια του ΓΑΣ έδειξαν δύο διαφορετικά πρόσωπα καθώς στο 1ο σετ κυριάρχησαν σε όλους τους τομείς και κατάφεραν με καλή αμυντική διάταξη αλλά και πολλές επιθετικές λύσεις να περιορίσουν την οργάνωση του παιχνιδιού της Νέας Γενεάς και να πάρουν τελικά το σετ με 25-22.


Στα επόμενα τρία σετ είχαμε απότομη καθίζηση στην αγωνιστική διάθεση των γυναικών του ΓΑΣ πράγμα που εκμεταλλεύτηκε η ομάδα της ΝΕΑΣ ΓΕΝΕΑΣ η οποία αφού περιόρισε τα λάθη επικράτησε σε όλους τους τομείς και πήρε δίκαια τα σετ με 17-25, 18-25, 15-25.
Μελανό σημείο στο παιχνίδι αποτέλεσαν παράγοντες της ομάδας της Θεσσαλονίκης(δεν αναφέρουμε ονόματα) που προσπάθησαν να χαλάσουν τη γιορτινή ατμόσφαιρα που οργανώνει σε κάθε παιχνίδι η ομάδα του ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλά και την φιλοξενία που προσφέρει στα φιλοξενούμενα σωματεία δυναμιτίζοντας την κερκίδα με αποτέλεσμα να έρθουν αντιμέτωποι με φιλάθλους και να μεταφέρουν το ίδιο κλίμα και εντός αγωνιστικού χώρου.

Η διοίκηση του ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ με ανακοίνωσή της αναφέρει:

« Θα θέλαμε να συγχαρούμε τη γυναικεία ομάδα της ΝΕΑΣ ΓΕΝΕΑΣ που με ήθος και αθλητική συμπεριφορά ήταν αυτή που επικράτησε ΔΙΚΑΙΑ εντός του αγωνιστικού χώρου.
Δυστυχώς όμως είμαστε στη δυσάρεστη θέση να μη δώσουμε τα ίδια συγχαρητήρια και στους παράγοντες και εφόρους της ΝΕΑΣ ΓΕΝΕΑΣ οι οποίοι δυναμίτισαν χωρίς κανένα λόγο την κερκίδα προσπαθώντας να χαλάσουν τη γιορτινή ατμόσφαιρα που ο ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ετοιμάζει σε κάθε εντός έδρας αγώνα αλλά τη φιλοξενία που προσφέρει στα σωματεία που επισκέπτονται τα Ιωάννινα ερχόμενοι σε αντιπαράθεση με φιλάθλους της ομάδας μας, οι οποίοι στα μέχρι τώρα χρόνια της παρουσίας της ομάδας στην Α2 Εθνική κατηγορία αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση, αλλά και πετώντας τα δώρα που τους προσφέραμε πιστεύοντας ότι με τον τραμπουκισμό και τη δήθεν πολυετή παρουσία τους μπορούν να ελέγχουν τα πάντα και τους πάντες.
Ζητούμε συγνώμη από τον φίλαθλο κόσμο για την πρωτοφανή εικόνα που δείξαμε μετά το τέλος του αγώνα αλλά σκοπός μας είναι να προστατεύσουμε την ομάδα μας από τέτοιους επιβλαβείς για το άθλημα παράγοντες.
Ελπίζουμε ότι η ''Διοίκηση'' της ΝΕΑΣ ΓΕΝΕΑΣ θα τους απομακρύνει γρήγορα από τους αγωνιστικούς χώρους γιατί προκαλούν πολλά προβλήματα στο άθλημα το οποίο προσπαθούμε με κάθε μέσο να ανεβάσουμε στη θέση που του αξίζει πραγματικά’’.

ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ-ΜΑΣ ΝΕΑ ΓΕΝΕΑ:(1-3): 25-22,17-25,18-25, 15-25.
ΑΣ Γιάννενα (Τσιούπης Κ.): Παππά, Σαρλή, Νταγκοπούλου, Μπόζιου, Ντέρου, Κοσμίδου-λ / Ζαγαλίκη, Τοπάλη, Τικμανίδου, Βολυράκη, Κατσόγιαννου, Κουρτομανίτη, Τσίγκρου, Μάντη-λ/.
ΜΑΣ ΝΕΑ ΓΕΝΕΑ(Σολκίδης): Φιλία, Φούρα-λ, Ηλιάδη, Γιοβανέκου, Κοντονάσιου, Μπουρλή, Τράιου, Θεότη, Δαμιανίδου, Σταυρίδη, Ρεπανίδου, Μπογιατζή-λ

Διαιτητές:
Αποστόλου(Α) – Γκοργκόλης(Β) – Ζαρογιάννη(Σ)

Δελτίο τύπου: ΑΣ Γιάννενα