Όλα έτομα για το final 4 νεανίδων της ΕΠΕΣΘ

Ολοκληρώθηκε στην αίθουσα «Ηλίας Ζυγούρης» του Αλεξάνδρειου Μελάθρου η συνέντευξη τύπου ενόψει του Final 4 Νεανίδων ΕΠΕΣΘ, το οποίο θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 5-6 Φεβρουαρίου στο Ε.Γ. Μίκρας. 
Τ

ο «παρών» έδωσαν οι προπονητές και αθλήτριες των ομάδων που συμμετέχουν σε αυτό, αλλά και το μέλος του ΔΣ της Ένωσης, Βαγγέλης Δημόπουλος. 
Αναλυτικά οι δηλώσεις: 
Βαγγέλης Δημόπουλος (μέλος ΔΣ ΕΠΕΣΘ): «Η συγκεκριμένη διοργάνωση είναι αφιερωμένη στο Όραμα Ελπίδας. Έχει σημασία να τονιστεί η εθελοντική δωρεά αιμοποιητικών κυττάρων για ασθενείς που χρειάζονται να υποβληθούν σε μεταμόσχευση αιμοποιητικών κυττάρων και σε αυτό βοηθά πάρα πολύ η δραστηριότητα της Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών «Όραμα Ελπίδας». Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την εταιρεία Κόθρου που μας στηρίζει και ευχόμαστε να γίνουν πολύ ωραίοι αγώνες». 
Γιάννης Τσαιρέλης (προπονητής Άρη): «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε εκ νέου σε ένα Final 4. Φέρνουμε στην πλάτη μας ένα πρωτάθλημα ΕΠΕΣΘ και ένα Πανελλήνιο πρωτάθλημα και στόχος μας είναι να διεκδικήσουμε ξανά το τρόπαιο. Το σίγουρο είναι ότι θα έχουμε ένα κατάμεστο γήπεδο. 
Είμαστε πολύ χαρούμενοι που η Ένωση μας έχει πάρει αυτή την πρωτοβουλία και θα ενημερώσει τον κόσμο για το Όραμα Ελπίδας. Ευχόμαστε ο κόσμος να αγκαλιάσει την προσπάθεια της Ένωσης και να ενημερωθεί για αυτό. Καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες, να κυλήσουν ομαλά οι αγώνες και να βγει άξια ο πρωταθλητής της Θεσσαλονίκης». 
Λαμπριάνα Πήττα (αρχηγός Άρη): «Συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες που βρίσκονται εδώ. Είμαι δότρια μυελού των οστών, η διαδικασία είναι πολύ απλή και μπορεί να σώσει πολλές ζωές. Σκοπός μας είναι να επαναλάβουμε την περσινή επιτυχία μας, έχουμε ένα έμπειρο ρόστερ με πολλές δυνατότητες». 
Ηλίας Ζωλασταθιάδης (προπονητής Αίαντα Ευόσμου): «Χαιρόμαστε που βρισκόμαστε εδώ σταθερά σε αυτές τις διοργανώσεις. Είναι δύσκολο το έργο μας γιατί θα παίξουμε με αντίπαλο τον πρωταθλητή Ελλάδας, αλλά είναι πρόκληση για μας ώστε να δείξουμε ότι σιγά σιγά μεγαλώνουμε. Πρέπει να στηρίξουμε το Όραμα Ελπίδας, αυτός θα είναι ο πραγματικός νικητής του τουρνουά. Το αγωνιστικό έρχεται μετά από αυτό τον σκοπό». 
Παναγιώτα Καλαγασίδου (αθλήτρια Αίαντα Ευόσμου): «Ο Αίας βρίσκεται σε ένα ακόμα Final 4 και είμαστε χαρούμενοι για αυτό. Οι στόχοι μας είναι υψηλοί, έχουμε μία πολύ καλή ομάδα και το θετικό της διοργάνωσης είναι ότι όλες οι ομάδες είναι δυνατές». 
Δημήτρης Βαλσαμίδης (προπονητής Ν.Βότση): «Είμαστε πάρα πολύ ικανοποιημένοι γιατί για ακόμα μία χρονιά είμαστε μέσα στις μεγάλες ομάδες της Θεσσαλονίκης. Συμμετέχουμε σε ένα Final 4 ανταγωνιστικό και δηλώνουμε παρόντες, με όσες δυνάμεις έχουμε. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος γιατί η προσπάθεια που ξεκινήσαμε πριν πέντε χρόνια υλοποιείται, καθώς και στις κορασίδες έχουμε ήδη προκριθεί στο Final 4. Εύχομαι τα παιχνίδια που θα γίνουν να είναι διαφήμιση του βόλεϊ, ώστε να έρθουν κι άλλα παιδιά κοντά στο άθλημα. 
Πάνω από όλα είναι η ζωή και μετά ο αθλητισμός και εύχομαι να στηριχθεί το Όραμα Ελπίδας από όλους μας. Καλή επιτυχία σε όλους».
Μαρία Σαλαγκούδη (αρχηγός Ν.Βότση): «Είμαι χαρούμενη που βρισκόμαστε εδώ. Είναι πολύ όμορφο που φέτος το Final 4 συνδυάζεται με το Όραμα Ελπίδας και τον συγκεκριμένο σκοπό. Μακάρι και οι τέσσερις αγώνες να προσφέρουν θέαμα, καλή επιτυχία σε όλους».
Μανώλης Σκουλικάρης (προπονητής Μακεδόνων Αξιού): «Οι ομάδες που βρίσκονται εδώ άξιζαν να προκριθούν. Όποιος έχει την καλύτερη ψυχολογία και το θέλει περισσότερο, θα είναι ο νικητής. Ένα αβαντάζ έχει ο Άρης, αλλά αυτό δεν πάει να πει ότι δεν μπορούν και οι άλλες ομάδες. Εύχομαι να στηριχθεί η προσπάθεια με το Όραμα Ελπίδας και να γίνουν ωραίοι αγώνες». 
Ζωή Καλτσώνη (αρχηγός Μακεδόνων Αξιού): «Πιστεύω ότι θα γίνει ένα πολύ ανταγωνιστικό Final 4 φέτος. Θα ήθελα να πω ότι πρέπει να ευαισθητοποιηθεί όλη η οικογένεια του βόλεϊ για το Όραμα Ελπίδας. Στόχος μας είναι η πρόκριση στο Πανελλήνιο».