Σπουδαία δουλειά στις ακαδημίες του ΗΡΑΚΛΗ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

Σπουδαία δουλειά γίνεται στις ακαδημίες του ΗΡΑΚΛΗ ΧΑΛΚΙΔΑΣ καθώς φαίνεται ότι υπάρχει αρκετό ταλέντο στις μικρές κατηγορίες της ομάδας βόλεϊ της Χαλκίδας και αναμένεται να αναδειχθούν νέα ταλέντα που σύντομα θα στελεχώσουν τα αγωνιστικά αναπτυξιακά τμήματα του συλλόγου.

Στο σύλλογο από τον Σεπτέμβριο έχει εντατικοποιηθεί η προσπάθεια με όραμα να χτιστεί μια ακαδημία σε ευρωπαϊκά πρότυπα. Η οργανωμένη και προγραμματισμένη δουλειά που γίνεται από τους τρεις προπονητές του ΗΡΑΚΛΗ ΧΑΛΚΙΔΑΣ Δήμο Ζυμαράκη, Μάκη Κολτσιάκη και Τάσο Σαλεμή επικεντρώνεται κυρίως εκτός από τα αγωνιστικά τεχνικά και τακτικά στοιχεία στον άνθρωπο, τη συμπεριφορά των παιδιών και τα αθλητικά ιδεώδη.

Στο σύλλογο υπάρχει η διάθεση για μεγαλύτερη ανάπτυξη του βόλεϊ στη Χαλκίδα και την ευρύτερη περιοχή με πρωταρχικό στόχο να μεγαλώσουν μέσα από τα τμήματά του αθλήτριες, αθλητές, σωστοί άνθρωποι. Στόχος του συλλόγου το εξειδικευμένο τεχνικό τιμ, σύντομα να στελεχωθεί με συνεργάτες επιστήμονες ειδικούς στην ψυχολογία, τη διατροφή και την υγεία μέσω σωματομετρήσεων. Επίσης να διοργανωθούν εξειδικευμένα σεμινάρια, διαλέξεις για ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων όλων (αθλητές, γονείς, παράγοντες) με στόχο την άριστη συνεργασία και αποτελεσματικότητα προς όφελος κυρίως της προόδου των αθλούμενων και την εύρυθμη λειτουργία του αθλητικού συλλόγου.

Ήδη ο αριθμός των αθλητριών, αθλητών και ανθρώπων που πλαισιώνουν τον ΗΡΑΚΛΗ ΧΑΛΚΙΔΑΣ είναι μεγάλος και το σημαντικότερο έχουν όλοι τα ίδια όνειρα και είναι σίγουρο ότι σε βάθος χρόνου θα φανούν τα θετικά αποτελέσματα της δουλειάς που γίνεται.
Στόχος και άμεσος προσανατολισμός της διοίκησης η βελτίωση των συνθηκών υλικοτεχνικής υποδομής και η εύρεση περισσότερων προπονητικών ωρών που θα καλύψει τις ανάγκες των ακαδημιών και θα δώσει τη δυνατότητα στα ταλέντα να αυξήσουν τον αριθμό των προπονήσεων για να φθάσουν σε υψηλό τεχνικό επίπεδο για να μπορούν στο μέλλον να επανδρώσουν τα τμήματα ανδρών και γυναικών!