«Only 4 Stars» Μια όμορφη γιορτή του βόλεϊ (PHOTOS)

Την Κυριακή 19/05 πραγματοποιήθηκε η τελετή βράβευσης «Only 4 Stars» του Α.Ο. Αγίου Στεφάνου, για να γιορτάσουμε το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων των ομάδων μας.

Στο κλειστό γήπεδο Αγίου Στεφάνου «δεν έπεφτε καρφίτσα». Οι αθλήτριες μικρές και μεγάλες, οι προπονητές οι έφοροι, οι γονείς και φυσικά οι φίλοι του συλλόγου, ήταν όλοι εκεί.

Στην εκδήλωση φιλοξενήθηκαν και βραβεύθηκαν τα μέλη της εθνικής ομάδας Πετοσφαίρισης Καθιστών Αθλητών που αποτελεί επίσημο Παραολυμπιακό Άθλημα, οι οποίοι μας γνώρισαν το «Sitting Volleyball» μέσα από ένα όμορφο παιχνίδι, με τη συμμετοχή της γυναικείας μας ομάδας, και την καθοδήγηση των προπονητών τους κ. Μιχάλη Ψαρόπουλου και κ. Ζωής Γονιού.

Ε πίσης, στην τελετή μίλησαν για το βόλεϊ και τιμήθηκαν για την προσφορά τους στον ελληνικό αθλητισμό οι παρακάτω γνωστές προσωπικότητες του χώρου:

ο κ. Μαυρικίδης Σταύρος, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Διαιτητών, ο κ. Κυριάκος Καμπερίδης, Α’ προπονητής της γυναικείας ομάδας του Παναθηναϊκού,

η κ. Σοφία Αγγελάκη, βετεράνος πρωταθλήτρια, η κ. Πέννυ Ρόγκα, αρχηγός της ομάδας του Παναθηναικού,

η κ. Μαρία Καλαρά, προπονήτρια ομάδων της Α1 και Α2 κατηγορίας.

Ακολούθησε επίδειξη δεξιοτήτων όλων των ομάδων του συλλόγου και σύντομος απολογισμός από τους εφόρους, με τις μικρούλες αθλήτριες των τμημάτων του μίνι-βόλεϊ να «κλέβουν την παράσταση» με το ταλέντο τους και την τσαχπινιά τους.

Στη βράβευση παραβρέθηκαν: ο. Διονύσης Ζαμάνης, δήμαρχος Διονύσου, ο κ. Παναγιώτης Τσούκας, αντιδήμαρχος, ο κ. Αχιλλέας Δελαγραμμάτικας, πρόεδρος της δευτεροβάθμιας σχολικής επιτροπής, ο κ. Χρήστος Σύλλας, πρόεδρος ΚΕΠ ΕΟΠΕ & Γ. Γραμματέας ΕΣΠΑΑΑ, οι κύριοι Στράτος Βαρδής, Γιώργος Ζαφειρόπουλος, Γκουμά Ντικουμάνα, Αλέξανδρος Πάλσιν, αθλητές της εθνικής ομάδας sitting volleyball, και η βοηθός προπονητή της ομάδας κ. Ζωή Κοσμόγλου, o κ. Κρητικός Αθανάσιος υπ. δημοτικός σύμβουλος, κ.α.

Ό λοι εμείς στον Α.Ο. Αγίου Στεφάνου θέλουμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τους σπουδαίους προπονητές, αθλητές, διαιτητές που μας τίμησαν με την παρουσία τους και στέκονται αρωγοί στην ανάπτυξη και την εξέλιξη του αθλήματος.

KABER3

KABERIDIS VR

KALARA VR

KATHISTO

TEAMF