Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Με το δεξί οι νεάνιδες της Ελπίδας στη β φάση

Επιτυχημένο ήταν το ξεκίνημα των Νεανίδων της Ελπίδας Αμπελοκήπων στη β' φάση του Πρωταθλήματος Κοριτσιών Κ20 της ΕΠΕΣΘ, καθώς κέρδισαν με 3-1 σετ τον ΑΣΚ Λαγκαδά στο «Ι. Λεμονίδης».

Η ομάδα του Γιώργου Κοτόρτση δεν αντιμετώπισε πρόβλημα στο πρώτο σετ, το οποίο κατέκτησε με χαρακτηριστική άνεση, αλλά στην συνέχεια χαλάρωσε και σε συνδυασμό με την πίεση του σέρβις από τον Λαγκαδά βρέθηκε να κυνηγάει το σκορ, για να ισοφαριστεί έτσι σε 1-1, παραχωρώντας σετ για πρώτη φορά στη φετινή σεζόν.


Ωστόσο, η Ελπίδα αντέδρασε όπως έπρεπε και επέβαλε τον ρυθμό της στα επόμενα σετ, για να φτάσει τελικά στην επικράτηση και να ξεκινήσει με «τρίποντο» την προσπάθειά της στη γ' φάση. Καθοριστική ήταν η συμβολή της Αλεξίας Τσιουκάλα, η οποία μπήκε ως αλλαγή αλλά έδωσε ανάσα στην ομάδα με τον ψυχισμό της και την σταθερότητά της.

Τα σετ: 25-10, 14-25, 25-15, 25-12.

ΑΣ ΕΛΠΙΣ: Παπαδοπούλου, Αρμουτσή, Πατίκα, Σουπιώνη, Παπαγρηγορίου, Πυργιώτη / Στεργιάκη (λ), Ιασωνίδου (λ), Πέιου, Δουμπάρατζη, Γκουγκουτούδη, Στάικου, Τσιουκάλα, Κολιού.

ΑΣΚ ΛΑΓΚΑΔΑ: Τερζίδου, Σέρτη, Ιωαννίδου, Γιαννάτη, Σεκιολλάρι, Μουράτι / Νερσέσοβα (λ), Μάρκου (λ), Βεργή, Πουρνάρα, Κατσάνου, Κασαπίδου.

Template Design © GreekVolley by Babis Iosifidis. All Rights Reserved.