Τουρνουά για βοήθεια προς την Κιβωτό του κόσμου

Στο τουρνουά κορασίδων- παγκορασίδων, που θα πραγματοποιηθεί στις 27-29 Δεκεμβρίου στο κλειστό γυμναστήριο Λιμνοπούλας, θα πάρουν μέρος, εκτός από την Ελπίδα Ιωαννίνων, οι ομάδες του Μακεδονικού Θεσσαλονίκης, της Ελπίδας Σερρών και του Ερυθρού Αστέρα Πατρών.

Το τουρνουά γίνεται με σκοπό τη συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για τις δομές της Κιβωτού του Κόσμου στην περιοχή, με την προπονήτρια της Ελπίδας Ιωαννίνων Μαρία Μπράγια να απευθύνει κάλεσμα στον κόσμο να ενισχύσει την προσπάθεια.

«Όραμά μας είναι ότι ο αθλητισμός είναι πολιτισμός και αλληλεγγύη», τόνισε η κ. Μπράγια, ευχαριστώντας και τη διοίκηση του ΠΕΑΚΙ για την παραχώρηση του κλειστού γυμναστηρίου της Λιμνοπούλας, όπου θα γίνουν οι αγώνες καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.
Ευχαριστίες στην Ελπίδα Ιωαννίνων, στις υπόλοιπες ομάδες και στο ΠΕΑΚΙ εξέφρασε με τη σειρά της και η εκπρόσωπος της Κιβωτού του Κόσμου Άντυ Θεοδωρακοπούλου, ζητώντας από τον κόσμο να προσφέρει είδη προσωπικής υγιεινής, τρόφιμα και απορρυπαντικά για τις ανάγκες των παιδιών, που θα παρακολουθήσουν το αγωνιστικό πρόγραμμα. «Στηριζόμαστε στην αγάπη του κόσμου και είμαστε χαρούμενοι όταν αναλαμβάνονται τέτοιες πρωτοβουλίες», ανέφερε.
Στη συνέντευξη τύπου, στο ξενοδοχείο «Αλέξιος» έδωσαν το παρών και ο αντιπρόεδρος του ΠΕΑΚΙ Χάρης Λαζάνης και ο υπεύθυνος της Επιτροπής Διοίκησης για τη λειτουργία του κλειστού γυμναστηρίου της Λιμνοπούλας Λευτέρης Κοσμάς, οι οποίοι κάλεσαν τους πολίτες να στηρίξουν την προσπάθεια και δήλωσαν αρωγοί σε κάθε πρωτοβουλία με κοινωνικό σκοπό.

πηγή: agon.gr