Στράντζαλη, Κωνσταντινίδου: «Είναι πολύ διαφορετική η ζωή εκεί»

Η Όλγα Στράντζαλη και η Λαμπρινή Κωνσταντινίδου έχουν ξεκινήσει δύο νέες ζωές στο εξωτερικό αγωνιζόμενες στο Κολλεγιακό Πρωτάθλημα των ΗΠΑ.


Μιλήσαμε με τις δύο «ξενιτεμένες» μας αθλήτριες για την εμπειρία τους λίγο πριν ξεκινήσουν προετοιμασία με την Εθνική Γυναικών.

Όλγα Στράντζαλη:

«Είναι πολύ διαφορετική η ζωή εκεί. Οι άνθρωποι διαφορετικοί, το βόλεϊ πολύ πιο γρήγορο, είναι πολύ ψηλότερες οι αθλήτριες. Διαφορετικός τρόπος παιχνιδιού, έμαθα να παίζω κι άλλα συστήματα που θα με βοηθήσουν και στην Εθνική. Από εκεί και πέρα ήταν δύσκολη περίοδος, η προσαρμογή δεν ήταν και η καλύτερη αλλά νομίζω πως προσαρμόστηκα αρκετά γρήγορα και βοήθησα όσο μπορούσα την ομάδα μου».

Λαμπρινή Κωνσταντινίδου:

{module OMRON IN} «Είναι πολύ διαφορετικά όλα. Το βόλεϊ, ο τρόπος σκέψης. Ήταν ένας χρόνος προσαρμογής και πάνω προσαρμοστήκαμε κι εγώ κι η Όλγα τώρα αναγκαζόμαστε να αλλάξουμε ξανά αλλά εφόσον πλέον είμαστε πιο οικεία με τους ανθρώπους και με τη γλώσσα πια, είμαστε καλά και νομίζω κάναμε και οι δύο μια πολύ καλή αρχή. Έχω μια πολύ ιδιαίτερη σχέση με την προπονήτριά μου και θα συνεχίσω κιόλας. Νοιώθω πολύ ευλογημένη που μπορώ και ζω κάτι τέτοιο. Ελπίζω να μπορέσω να βοηθήσω την Εθνική».

*ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Η ΟΛΓΑ ΣΤΡΑΝΤΖΑΛΗ, Η ΛΑΜΠΡΙΝΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ ΚΑΙ Η ΙΩΑΝΝΑ ΓΚΟΥΝΤΙΜΕΝΚΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ ΣΤΟ WORLD LEAGUE.