Δύο ασημένια για την Κουντουρά

Δυο Ασημένια μετάλλια πρόσθεσε στη συλλογή της η Ελενα Κουντουρά μετά απο μια πολύ επιτυχημένη σεζόν με την Vasas Óbuda στην Ουγγαρία.

Η Vasas ηττήθηκε στον τελικό του Πρωταθλήματος αλλά και στον τελικό του Κυπέλλου από την περσινή Νταμπλούχο Linamar-BRSE, η οποία κατέκτησε δίκαια για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το Ντάμπλ, αφού διαθέτει και το υψηλότερο μπάτζετ στη χώρα της.
Η πανύψηλη (1,92) Ελληνίδα πασαδόρος συμμετείχε σε 46 επίσημους αγώνες σε Ουγγαρία και Ευρωπαικές διοργανώσεις τη σεζόν 2016-17, όπου πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις όπως μαρτυρούν και τα στατιστικά, ενώ παράλληλα είχε και 5 πόντους μέσο όρο ανα παιχνίδι. 
Την Κουντουρά πολιόρκισαν τα αθλητικά ΜΜΕ τα οποία της έπλεξαν το εγκώμιο και στα οποία δήλωσε μεταξύ άλλων χαρούμενη που έπαιξε με την Vasas σε Ουγγαρία και Ευρώπη και οτι πέρασε πολύ όμορφα στη Βουδαπέστη. Παράλληλα ευχαρίστησε την διοίκηση, τον κόουτς, το προπονητικό τιμ, τις συμπαίκτριές της και τους φιλάθλους για την εκτίμηση και την αγάπη με την οποία την περιέβαλλαν.

koyntoyra2asimenio