Αποφάσεις της Επιτροπής Αδειοδότησης

Η Επιτροπή Αδειοδότησης της Ε.Σ.Α.Π. αποτελούμενη από τους Xρήστο Ηλιάδη (πρόεδρος), εκπρόσωπος ΕΣΑΠ, Λευτέρη Κογκαλίδη (εκπρόσωπος ΕΟΠΕ), Ανέστη Δημητριάδη (μέλος εκπρόσωπος ΠΑΣΑΠ), σε συνεδρίαση της σήμερα Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017 με θέμα τον έλεγχο αδειοδοτήσεων χειμερινής περιόδου 2016-17 αποφάσισε τα εξής:

1. Αναβάλει την υπόθεση Θωμάς Δημητριάδης – ΤΑΑ ΜΓΣ Εθνικός Αλεξ/λης, λόγω κωλύματος – ασυμβίβαστου του μέλους της επιτροπής και εκπροσώπου του ΠΑΣΑΠ (λόγω συγγένειας 1ου βαθμού εκπροσώπου με αθλητή), για Παρασκευή 13.01.2017 και ώρα 13.30.

2. Αποφασίζει ότι, λόγω μη τήρησης του διακανονισμού μεταξύ του αθλητή Τσέντομιρ Ίλιτς και ΤΑΑ Εθνικού Αλεξ/λης την επιβολή των ποινών περικοπής χορηγίας και μη έγκρισης συμβολαίων μετεγγραφών με σχετική εισήγηση προς το ΔΣ της ΕΣΑΠ.

3. Αποφασίζει κατά πλειοψηφία (υπέρ οι εκπρόσωποι της ΕΣΑΠ και της ΕΟΠΕ κατά ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΑΠ) να μην επιβάλει στο ΤΑΑ Παναχαϊκή Πετοσφαίριση 2013 τις προβλεπόμενες στον κανονισμό ποινές ως προς την υπόθεση του διακανονισμού του αθλητή Χρ. Μπέλλου, βάσει της δέσμευσης του σωματείου για την εφάπαξ καταβολή της οφειλής από την επόμενη δόση της χορηγίας της ΟΠΑΠ ΑΕ και της σχετικής διαβεβαίωσης εκ μέρους της ΕΣΑΠ ότι το σχετικό ποσό τυγχάνει διαθέσιμο.