Συνάντηση Καραμπέτσου-Μηνούδη για το θέμα των ξένων

Σε καλό κλίμα και με την πεποίθηση ότι θα βρεθεί λύση που θα ικανοποιεί, όσο είναι εφικτό όλες τις πλευρές στο θέμα του αριθμού των ξένων, ολοκληρώθηκε στα γραφεία της ΕΟΠΕ η συνάντηση του προέδρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετσοφαίρισης κ. Γιώργου Καραμπέτσου με τον πρόεδρο του ΠΑ.Σ.Α.Π κ. Βασίλη Μηνούδη.

Ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ άκουσε με προσοχή τις προτάσεις του προέδρου του συνδέσμου των Ελλήνων παικτών και ανανέωσε το ραντεβού τόσο με τον ίδιο όσο όμως και με τον πρόεδρο της ΕΣΑΠ κ. Παντελή Ταρνατώρο για την ερχόμενη εβδομάδα.

«Θα υπάρξει αλλαγή στο θέμα των ξένων» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Καραμπέτσος και ολοκλήρωσε: «Ξέρουμε ότι η στάση των αθλητών είναι σκληρή στο θέμα του αριθμού των ξένων. Άκουσα με προσοχή τις απόψεις του Βασίλη Μηνούδη, εξετάζουμε τις θέσεις της ΕΣΑΠ και είμαι σίγουρος ότι σύντομα θα μπορούμε να πούμε περισσότερα».

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΠΑ.Σ.Α.Π. κ. Βασίλης Μηνούδης δήλωσε εξερχόμενος από τα γραφεία της ομοσπονδίας: «Είχα την ευκαιρία να αναλύσω στον πρόεδρο της ομοσπονδίας όλα τα θέματα που αφορούν τον Έλληνα βολεϊμπολίστα και όχι μόνο το θέμα των ξένων. Είναι λάθος να βλέπουμε τα θέματα αποσπασματικά όπως, δυστυχώς, κάνει η ΕΣΑΠ με το θέμα των ξένων. Αν όντως θέλουμε το ανδρικό βόλεϊ να κάνει βήματα μπροστά πρέπει να δούμε το θέμα ολιστικά. Εμείς παραμένουμε στην θέση μας. Η συμφωνία για τον αριθμό των ξένων πρέπει να τηρηθεί τη χρονιά που τρέχει. Μέσα στη σεζόν θα έχουμε όλο το χρόνο να συζητήσουμε τα θέματα που απασχολούν το αγαπημένο μας άθλημα».