Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κλήσεις σε απολογία του Αθλητικού δικαστή

Η Αθλητική Δικαστής καλεί σε απολογία την Δευτέρα, 12 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 10.30:
 
Το σωματείο ΓΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ για υβριστική συμπεριφορά φιλάθλων του κατά του Α` Διαιτητή στον αγώνα ΑΣΠ ΘΕΤΙΣ – ΓΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ που διεξήχθη στις 20/12/2017 στα πλαίσια του  πρωταθλήματος της Pre League Γυναικών.
 
Το σωματείο ΑΟ ΚΑΒΑΛΑ:

- Για δυσφημιστικό επεισόδιο που δημιούργησε ο Έφορός του στον αγώνα ΑΟ ΚΑΒΑΛΑ – ΑΟ ΝΕΑΣ ΒΥΣΣΑΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ που διεξήχθη στις 23/12/2017 στα πλαίσια του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών.
 
- Για υβριστική συμπεριφορά φιλάθλου του στον αγώνα ΓΑΣ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – ΑΟ ΚΑΒΑΛΑ που διεξήχθη στις 20/01/2018 στα πλαίσια του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών.
 
Το σωματείο ΓΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ και τον προπονητή του Νικόλαο Παπαϊωάννου για υβριστική συμπεριφορά κατά του προπονητή της αντιπάλου ομάδος στον αγώνα ΑΟ ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ – ΓΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ που διεξήχθη στις 20/12/2017 στα πλαίσια του πρωταθλήματος της Pre League Γυναικών.
 
Το σωματείο ΣΦΠ ΧΑΝΙΩΝ για υβριστική συμπεριφορά του στατιστικολόγου του κατά του Β` Διαιτητή στον αγώνα ΑΟ ΠΑΛΛΗΝΗ – ΣΦΠ ΧΑΝΙΩΝ που διεξήχθη στις 14/01/2018 στα πλαίσια του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών.
 
Το σωματείο ΑΟ ΠΑΛΛΗΝΗ και τους αθλητές του Κωνσταντίνο Μήττα και Αλέξανδρο Μπούρα για υβριστική και ανάρμοστη συμπεριφορά προς τον Α` Διαιτητή και τον αθλητή του Γεώργιο Παπασιδέρη για ανάρμοστη συμπεριφορά, στον αγώνα ΑΟ ΠΑΛΛΗΝΗ – ΟΦΗ που διεξήχθη στις 20/01/2018 στα πλαίσια του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών.
 
Το σωματείο ΑΟ ΑΙΓΑΛΕΩ για ρίψη ταινιών χαρτιού ταμιακής μηχανής από φιλάθλους του εντός του αγωνιστικού χώρου στον αγώνα ΑΟ ΑΙΓΑΛΕΩ –ΓΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ που διεξήχθη στις 28/01/2018 στα πλαίσια του πρωταθλήματος της Pre League Γυναικών.
 
Template Design © GreekVolley by Babis Iosifidis. All Rights Reserved.