"Καμπάνες" από τον Αθλητικό δικαστή

Η Αθλητική Δικαστής στην Συνεδρίαση της Δευτέρας, 12/02/2018 αποφάσισε τα παρακάτω:

Σχετικώς με την κλήση σε απολογία υπ.αριθμ. 524 προς το σωματείο ΓΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ επιβάλλει στο σωματείο χρηματικό πρόστιμο ύψους 400€.

Σχετικώς με τις κλήσεις σε απολογία υπ.αριθμ. 525 & 530 προς το σωματείο ΑΟ ΚΑΒΑΛΑ ως προς την πρώτη επιβάλλει στο σωματείο την ποινή της έγγραφης επίπληξης και ως προς την δεύτερη κηρύσσει το σωματείο αθώο.

Σχετικώς με την κλήση σε απολογία υπ.αριθμ. 526 προς το σωματείο ΓΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ και τον Προπονητή του Νικόλαο Παπαϊωάννου απαλλάσσει το σωματείο και τον Προπονητή λόγω αμφιβολιών.

Σχετικώς με την κλήση σε απολογία υπ.αριθμ. 527 προς το σωματείο ΣΦΠ ΧΑΝΙΩΝ επιβάλλει στο σωματείο την ποινή της έγγραφης επίπληξης, τιμωρία της έδρας του σωματείου μιας αγωνιστικής και χρηματικό πρόστιμο ύψους 50€.

Σχετικώς με την κλήση σε απολογία υπ.αριθμ. 528 προς το σωματείο ΑΟ ΠΑΛΛΗΝΗ και τους αθλητές του Κωνσταντίνο ΜΗΤΑ, Αλέξανδρο ΜΠΟΥΡΑ και Γεώργιο ΠΑΠΑΣΙΔΕΡΗ:

1. Επιβάλλει στο σωματείο ΑΟ ΠΑΛΛΗΝΗ την ποινή της έγγραφης επίπληξης.

2. Επιβάλλει στους πετοσφαιριστές του σωματείου ΑΟ ΠΑΛΛΗΝΗ Κωνσταντίνο Μήτα και Αλέξανδρο Μπούρα την ποινή αποκλεισμού μιας αγωνιστικής ημέρας έκαστος και χρηματικό πρόστιμο ύψους 100€ επίσης, έκαστος.

3. Κηρύσσει αθώο τον πετοσφαιριστή του σωματείου ΑΟ ΠΑΛΛΗΝΗ Γεώργιο Παπασιδέρη.

Σχετικώς με την κλήση σε απολογία υπ.αριθμ. 529 προς το σωματείο ΑΟ ΑΙΓΑΛΕΩ επιβάλλει στο σωματείο χρηματικό πρόστιμο 300€.