Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η Ε.Ο.ΠΕ. στη 3η Διεθνή Έκθεση Αθλητισμού

Η ΔΕΘ-HELEXPO μαζί με την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού διοργανώνουν από τις 29 έως τις 31 Μαρτίου 2018 τη SPORTEXPO, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης στα περίπτερα 10 και 9, με την Ε.Ο.ΠΕ. να συμμετέχει στη μεγάλη γιορτή του αθλητισμού.
 Ένα αθλητικό γεγονός που απευθύνεται σε όλους όσοι ασκούν οποιαδήποτε μορφή αθλητικής δραστηριότητας, στοχεύοντας στην ενίσχυση του αθλητικού πνεύματος και τη δημιουργία αθλητικής συνείδησης και συμπεριφοράς.
 
Φορείς του αθλητισμού, αθλητικοί σύλλογοι, αθλητές, μαθητές, προπονητές, αθλίατροι φυσικοθεραπευτές από όλες τις κατηγορίες αθλημάτων από την Ελλάδα και το εξωτερικό καθώς και πολίτες που αγαπούν την άθληση, αποτελούν τους επισκέπτες της έκθεσης.
 
1. Ενημέρωση για τις εξελίξεις του κλάδου
2. Προβολή νέων αθλητικών ειδών και προϊόντων
3. Παρουσίαση ελληνικών περιοχών ως κέντρα αθλητικού τουρισμού
4.Παρουσία Ομοσπονδιών-Ενώσεων
5. Διοργάνωση παράλληλων εκδηλώσεων
 
SIDE EVENTS
 
Παράλληλες εκδηλώσεις και αθλητικές ημερίδες θα δώσουν την ευκαιρία στους επισκέπτες να συμμετάσχουν με διαδραστικό τρόπο στην 3η SPORTEXPO. Δημιουργώντας σταθμούς με ολυμπιακά αθλήματα οι επισκέπτες μπορούν να ενημερωθούν και να τα γνωρίσουν από κοντά.
 
Για το σκοπό αυτό θα δημιουργηθούν ειδικά διαμορφωμένοι χώροι και γήπεδα Beach Volley, μπάσκετ, βόλεϊ, χάντμπολ, πάλη, κωπηλασία, ποδηλασία, στίβος, ξιφασκία, σκοποβολή, πινκ πονκ, σκάκι, Ταε Κβο Ντο, κολύμβηση, ενόργανη, ρυθμική, τζούντο, άρση βαρών, ιστιοπλοΐα, καράτε, πένταθλο.
 
Στο περίπτερο 8 θα βρίσκονται τα κέντρα εγγραφών του 13ου Διεθνούς Μαραθωνίου «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ».
Template Design © GreekVolley by Babis Iosifidis. All Rights Reserved.