Προειδοποίηση
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 988

Στην Κομοτηνή ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ

Στην Κομοτηνή βρέθηκε την Παρασκευή 18 Μαΐου ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ κ. Παντελής Ταρνατόρος, ο οποίος ξεναγήθηκε στην πόλη από τον πρόεδρο του Α.Ε.Κομοτηνής κ. Γιάννη Γεωργαντά και τον υπεύθυνο του τμήματος βόλεϊ Τάσο Πετρίδη.


Ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ είχε την ευκαιρία να δει από κοντά τις εγκαταστάσεις που διαθέτει η Κομοτηνή προκειμένου να φιλοξενήσει αγώνες της Volley League ενώ συναντήθηκε με τους φορείς του τόπου και συγκεκριμένα με τον Περιφερειάρχη Χρήστο Μέτιο, τον κ. Αντιπεριφερειάρχη Νικόλαο Τσαλικίδη και τον Δήμαρχο Γιώργο Πετρίδη.

Κοινή συνισταμένη και των τριών συναντήσεων ήταν η ανάγκη στήριξης της προσπάθειας της ομάδας για να μπορέσει να σταθεί με αξιώσεις στο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Volley League και η κατάθεση προτάσεων και απόψεων για την προώθηση του αθλήματος στην περιοχή.

Ένα ακόμα θέμα που τέθηκε επί τάπητος ήταν αυτό του γηπέδου με τον πρόεδρο της ΕΣΑΠ να επισκέπτεται το κλειστό γυμναστήριο του 2ου Λυκείου και το κλειστό γυμναστήριο του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής, μένοντας εντυπωσιασμένος από τις παροχές που διαθέτουν και τα δύο γήπεδα και τον Δήμαρχο της πόλης της Κομοτηνής να δεσμεύεται για λύση του προβλήματος με την παραχώρηση του κλειστού γυμναστηρίου του Β΄Λυκείου.