Τιμωρία σε Γκόμεζ

Η πρόεδρος του Μονομελούς Δικαιοδοτικού Οργάνου ΕΣΑΠ τιμώρησε τον Ερνάντο Αντρες Γκόμες Κάνας με ποινή μίας αγωνιστικής για ανάρμοστη συμπεριφορά.

Η απόφαση: 

Έχοντας υπ’ όψη τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 4Α, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 16, 37, 38 και 49 του Ειδικού Πειθαρχικού Κανονισμού Ε.Σ.Α.Π. 

Λαμβάνοντας υπ’ όψη το από 15.5.2018 απολογητικό υπόμνημα του Ernardo Andres Gomez Canas, αθλητή πετοσφαίρισης του ΤΑΑ «Α.Π.Φ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ». Και 

Από την εκτίμηση των εγγράφων της σχηματισθείσας δικογραφίας (φύλλο αγώνα και έντυπο καταγραφής Κομισάριου αγώνα). 

ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ 

στον εγκαλούμενο αθλητή (α) ποινή αποκλεισμού μίας (1) αγωνιστικής ημέρας και χρηματικό πρόστιμο ποσού τριακοσίων πενήντα (350,00) ευρώ για την επιθετική συμπεριφορά του μετά την λήξη του αγώνα (άρθρα 2, 4Α, 9, 12 και 15 του Ειδικού Πειθαρχικού Κανονισμού της ΕΣΑΠ), λαμβάνοντας υπ’ όψη την συγνώμη που εξέφρασε και το γεγονός ότι δεν έχει υποπέσει στο ίδιο ως άνω ή άλλα παραπτώματα κατά τη διάρκεια της αυτής αγωνιστικής περιόδου. Και (β) αυστηρή έγγραφη επίπληξη για την δυσφήμηση του αθλήματος (άρθρο 49§§1 και 5 Δ’ περ. α’ του Ειδικού Πειθαρχικού Κανονισμού της ΕΣΑΠ), καθ’ όσον ο τελευταίος ενήργησε κατά τρόπο, που δυσφημεί το άθλημα της Πετοσφαίρισης στην συνείδηση του φίλαθλου κόσμου, μπορεί δε να παρακινήσει τους φιλάθλους σε πράξεις βίας. 

Μαρούσι, 3.7.2018 

Η Πρόεδρος του Μονομελούς Δικαιοδοτικού Οργάνου ΕΣΑΠ