Λεονταρίτης: «Αισθάνομαι δικαιωμένος για τη μεγάλη γιορτή του βόλεϊ»

Δικαιωμένος για την πρόταση του να φιλοξενήσει η Σύρος μία από τις καλύτερες διοργανώσεις του ελληνικού Βόλεϊ, όπως την χαρακτήρισαν όλοι όσοι συμμετείχαν, εμφανίστηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Λεονταρίτης, ο οποίος προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
«Αισθάνομαι μεγάλη χαρά και ικανοποίηση γιατί καταφέραμε να φέρουμε εις πέρας με εξαιρετική επιτυχία μία ακόμη μεγάλη αθλητική διοργάνωση.

Η τρίωρη τηλεοπτική κάλυψη του ALL STAR GAME, η παρουσία πληθώρας δημοσιογράφων από ΜΜΕ πανελλαδικής και όχι μόνο εμβέλειας, αλλά και οι ενθουσιώδεις δηλώσεις όλων των πρωταγωνιστών (αθλητών, παραγόντων κλπ.) μας έδωσαν μια μοναδική ευκαιρία προβολής της Σύρου και των νησιών του Νοτίου Αιγαίου, την οποία δεν πρόκειται να αφήσουμε αναξιοποίητη.

Η διοργάνωση του ALL STAR GAME εντάσσεται στο πλαίσιο του σχεδιασμού μας για την καθιέρωση των νησιών μας ως τόπων διεξαγωγής μεγάλων αθλητικών γεγονότων πανελλαδικής και παγκόσμιας εμβέλειας.

Τα νησιά μας διαθέτουν τα εχέγγυα για να εδραιωθούν ως προορισμοί αθλητικού τουρισμού και να προσελκύσουν επισκέπτες υψηλής εισοδηματικής στάθμης, ενισχύοντας το τουριστικό τους προφίλ. Η Περιφερειακή Αρχή θα συνεχίσει να εργάζεται προς αυτή την κατεύθυνση, με συντονισμένες κινήσεις, επιμονή και συνέπεια.

Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο κ. Παντελή Ταρνατόρο και τα μέλη του Δ.Σ. της ΕΣΑΠ, τον ΠΑΣΑΠ, την Αστυνομική Διεύθυνση Κυκλάδων, τους εργαζόμενους στο Αθλητικό Κέντρο “Δ. Βικέλας”, τα ΜΜΕ Σύρου και Αθηνών, όλους όσους συνεργαστήκαμε για την επιτυχία της διοργάνωσης και τους φιλάθλους της Σύρου που έδωσαν το δικό τους χρώμα στη διοργάνωση».