Συνεχίζονται οι προπονήσεις της Εθνικής Ανδρών (VIDEO)

Συνεχίζονται οι προπονήσεις της Εθνικής Ανδρών στο ΔΑΚ Πολίχνης.

Η Εθνική ομάδα παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει με τις πολλές ελλείψεις που υπάρχουν στο γήπεδο, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των ανθρώπων του Πήγασου (είναι η έδρα της ομάδας), προσπαθεί να βρει το ρυθμό της εν’ όψιν των προκριματικών αγώνων για το πανευρωπαϊκό που θα λάβουν χώρα στην Κοζάνη 16 με 18 Σεπτεμβρίου.

Η Εθνική μας βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση με ένα μικροπρόβλημα του Ανέστη Δαλακούρα στην μέση που όμως είναι αντιμετωπίσιμο. Ο Μάριος Γκιούρδας πάντα στο πλευρό της ομάδας παρακολουθεί όλες τις προπονήσεις προσπαθώντας να βρει λύσεις. Οι προπονήσεις γίνονται διπλές πρωί και απόγευμα και συμμετέχουν οι : Μίταρ Τζούριτς, Γιώργος Τζιουμάκας, Άκης Ασπιώτης, Γιώργος Πετρέας, Νίκος Ζουπάνης, Ανδρέας Ανδρεάδης, Δημήτρης Σουλτανόπουλος, Δημήτρης Γκαράς, Δημήτρης Ζήσης, Ραφαήλ Κουμεντάκης, Θανάσης Πρωτοψάλτης, Ανέστης Δαλακούρας, Ανδρέας Φράγκος, Κώστας Στοιβαχτής, Θάνος Τερζής. Προπονητές ο Σωτήρης Δρίκος με το Νίκο Ζαλμά.

Η Εθνική μας θα αναχωρήσει την Τετάρτη για τη Μανίσα της Τουρκίας για το τρίτο στάδιο της προετοιμασίας της όπου θα δωσει φιλικά πριν τους αγώνες στην Κοζάνη.  

Το πρόγραμμα στην Κοζάνη:

16/9 21.00 Ελλάδα -Βέλγιο

17/9 21.00 Μολδαβία - Ελλάδα

18/9 21.00 Ουκρανία - Ελλάδα

To Greekvolley.gr βρέθηκε στην Πολίχνη και σας παρουσιάζει βίντεο από την προπόνηση (θα ακολουθήσει πλούσιο φωτογραφικό υλικό)

 

Πολυμέσα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προετοιμασία μετά εμποδίων η Εθνική Γυναικών (VIDEO) »