Ευρωπαϊκό Εφήβων: Πρεμιέρα με την Τουρκία στην Σλοβακία για την Ελλάδα

Ποδαρικό με το δεξί θέλει να κάνει την Παρασκευή (27/04) στην σάλα «MSH» της πόλης Χιούμενε στην Σλοβακία η Εθνική Εφήβων στην πρεμιέρα της στον προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.
 
Η αποστολή της «γαλανόλευκης» βρίσκεται από το βράδυ της Πέμπτης (26/04) στην Σλοβακία με τον ομοσπονδιακό τεχνικό Παναγιώτη Λακασά να έχει «διαβάσει» την Τουρκία, πρώτη αντίπαλό μας στον δρόμο για την πρόκριση. 
 
«Πρόκειται για την ομάδα που το 2017 είχε κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα σε επίπεδο Παίδων. Είναι ψηλά παιδιά από τα οποία ξεχωρίζουν ο διαγώνιος Άντις Λακούμτζγια (γιος του γνωστού μας από την θητεία του στον Άρη) και ο ακραίος Μπατουχάν Άβτσι (είχε αναδειχθεί καλύτερος επιθετικός στο προηγούμενο Ευρωπαϊκό). Εμείς κάναμε καλή προετοιμασία και τις τελευταίες δύο μέρες είμαστε σε καλή κατάσταση. Θα προσπαθήσουμε να καλύψουμε το κενό του Παπαλεξίου και να παίξουμε όσο μπορούμε καλύτερα». 

 
Η αποστολή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος προσγειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (26/04) στο αεροδρόμιο της Βουδαπέστης και μετά οδικώς και μετά από ταξίδι 4 ωρών έφθασε στην πόλη Χιούμενε της Σλοβακίας.
 
Υπενθυμίζουμε ότι η Ελλάδα είναι στον 7ο όμιλο μαζί με την οικοδέσποινα του ομίλου Σλοβακία και την Τουρκία. Την τελική φάση θα διοργανώσουν η Ολλανδία και το Βέλγιο το διάστημα 14-22 Ιουλίου 2018. Από τους προκριματικούς ομίλους προκρίνονται οι πρώτοι των ομίλων και οι τρεις καλύτεροι δεύτεροι.
 
Την 12άδα της Εθνικής που θα λάβει μέρος στον προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος μπορείτε να την δείτε ΕΔΩ.

To πρόγραμμα της Εθνικής ΕΔΩ.