Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μαρία Μυρίδου: «Ήρθε η ώρα της Εθνικής να διακριθεί» (video)

Με την κλήση της στην Εθνική ομάδα εξαργύρωσε η Μαρία Μυρίδου την πολύ καλή σεζόν που πραγματοποίησε με την φανέλα των Μακεδόνων.
Η 23χρονη λίμπερο μίλησε στο volleyball.gr για την πρώτη της παρουσία στην Εθνική Γυναικών, αναφέρθηκε στο καλό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα και δήλωσε σίγουρη πως ήρθε η ώρα για την πρόκριση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.
 
«Είμαι πολύ χαρούμενη και είναι μεγάλη τιμή να είσαι στην Εθνική ομάδα. Ξεκινάει κάτι καινούργιο για εμένα. Η συνεργασία είναι άψογη, το κλίμα μεταξύ μας είναι πολύ καλό και όλες με βοηθούν, καθώς είναι η πρώτη φορά που συμμετέχω στη προετοιμασία. Η αλήθεια είναι ότι δεν το περίμενα αλλά σίγουρα το ευχόμουν. Για όλες τις αθλήτριες είναι τιμή όταν σε καλούν στην Εθνική ομάδα».
 
Για τον στόχο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος:«Είμαι σίγουρη ότι ήρθε η ώρα να προκριθεί η Εθνική στο Ευρωπαϊκό. Όλα τα κορίτσια είναι άξια και πιστεύω ότι φέτος είναι η χρονιά μας». 
 
Για το μέλλον της: «Τελείωσε το συμβόλαιό μου φέτος με τους Μακεδόνες και δεν ξέρω ακόμα που θα είμαι του χρόνου. Θα κοιτάξω τι είναι καλύτερο και θα αποφασίσω».

Πολυμέσα

Template Design © GreekVolley by Babis Iosifidis. All Rights Reserved.