Άλκηστις Καραφουλίδου: «Ωριμάζω μέσα από τις προπονήσεις της Εθνικής»

Την καλύτερη της σεζόν πραγματοποίησε η Άλκηστις Καραφουλίδου, κερδίζοντας έτσι μία θέση στην προετοιμασία της Εθνικής Γυναικών στην Πορταριά.
Η νεαρή διαγώνια ύψους 1.96, μίλησε στην κάμερα του volleyball.gr για την παραμονή της στην πόλη της Μαγνησίας, την χρονιά με τους Μακεδόνες και για την βελτίωσή της μέσα από τις προπονήσεις.
 
«Είχαμε έρθει οι περισσότερες από ένα δύσκολο πρωτάθλημα με αρκετή πίεση. Ο προπονητής μας και το τεχνικό επιτελείο γνωρίζουν ότι ερχόμαστε από μία κουραστική χρονιά και όλα μέχρι στιγμής κυλάνε μια χαρά». 
 
Για τη σεζόν που ολοκληρώθηκε και την προετοιμασία με την Εθνική: «Είμαι αρκετά ευχαριστημένη από την χρονιά με τους Μακεδόνες. Πιστεύω μπορούσαμε να κάνουμε ένα βήμα ακόμη, ωστόσο είμαι ικανοποιημένη. Κέρδισα πολύτιμες εμπειρίες από τη σεζόν που ολοκληρώθηκε και χαίρομαι που πήρα και την κλήση στην Εθνική ομάδα. Κάνω προπονήσεις με πολύ άξιες αθλήτριες με μεγάλη εμπειρία από διεθνείς διοργανώσεις και κάθε μέρα ωριμάζω μαζί τους στις προπονήσεις. Βλέπω ένα διαφορετικό βόλεϊ, πιστεύω ότι ανταποκρίνομαι και μαθαίνω πράγματα».