Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κασαμπαλής: «Υπάρχουν υψηλές απαιτήσεις» (video)

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Σταύρος Κασαμπαλής βρίσκεται στην Εθνική Ανδρών και συμμετέχει στην προετοιμασία στην Κάρυστο.

Ο διεθνής πασαδόρος μιλώντας στο volleyball.gr αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για την παρουσία του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος στη πόλη της Εύβοιας και τόνισε πως άπαντες έχουν υψηλό κίνητρο για να πετύχουν τους στόχους που έχουν θέσει.

 «Δεν μας έχει λείψει τίποτα, είμαστε σε ένα μέρος ήρεμο και για την προετοιμασία που πραγματοποιούμε είναι ό,τι καλύτερο. Συνδυάζουμε τις προπονήσεις με το να δροσιζόμαστε λίγο στην θάλασσα στον ελεύθερό μας χρόνο. Το γήπεδο είναι οικείο, ο κόσμος μας έχει αγκαλιάσει από την πρώτη ημέρα που ήρθαμε στην Κάρυστο. Έχουμε πολλές διευκολύνσεις που στην Αθήνα ή σε κάποιο πιο κεντρικό μέρος να μην είχαμε. Το κλίμα με τους συμπαίκτες μου είναι πολύ καλό, η συνεργασία με τους προπονητές είναι άψογη και δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα».

 Για τον στόχο των προκριματικών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος: «Φέτος έχουμε βάλει με την Ομοσπονδία αρκετά ψηλά τον πήχη και αυτό είναι πολύ καλό για εμάς τους αθλητές. Μας δίνουν κατευθύνσεις οι προπονητές μας για κάτι μεγάλο και έχουν απαιτήσεις από εμάς. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα κάθε μέρα να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό και θέλουμε όλοι μαζί να πετύχουμε τους στόχους μας».

Πολυμέσα

Template Design © GreekVolley by Babis Iosifidis. All Rights Reserved.