Διπλές προπονήσεις στη φιλόξενη Σάμο οι Νεάνιδες

Με έδρα τη Σάμο, εκεί όπου με αντιπάλους την Σλοβενία, την Σλοβακία και την Ολλανδία θα διεκδικήσει 28/6-01/07 το ένα από τα δύο εισιτήρια που οδηγούν στην τελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, ξεκίνησε η προετοιμασία της Εθνικής Νεανίδων. 
Η Εθνική προπονείται πρωί - απόγευμα στο κλειστό γυμναστήριο στην περιοχή Βαθύ υπό τις οδηγίες του Νίκου Μπουτσορή και των συνεργατών του με τον ομοσπονδιακό κόουτς να δηλώνει ικανοποιημένος από την φιλοξενία και το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα.
 
«Ξεκινάμε για να διεκδικήσουμε την δεύτερη ευκαιρία για πρόκριση στην τελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Υπάρχει αισιοδοξία, διάθεση και καλό κλίμα και στο σύντομο διάστημα προετοιμασίας μας θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να είμαστε έτοιμοι για τα τρία σημαντικά παιχνίδια.
 
Ευχαριστούμε πολύ την Περιφέρεια για την φιλοξενία και την βοήθεια που απλόχερα μας προσφέρει καθώς και τις τοπικές ομάδες της Σάμου νησιού που έσπευσαν να συνδράμουν στην προσπάθεια μας» τόνισε χαρακτηριστικά στο www.volleyball.gr ο κόουτς της Εθνικής Νεανίδων Νίκος Μπουτσορής.

Δείτε ΕΔΩ το πρόγραμμα των αγώνων.