Ιδανικό κλίμα στην Εθνική Εφήβων στην Κάρυστο

Με διπλές καθημερινές προπονήσεις ξεκίνησε η προετοιμασία της Εθνικής Εφήβων στην Κάρυστο στον δρόμο πρόκρισης στην τελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. 
«Υπάρχει μεγάλη διάθεση από τα παιδιά. Έχουν καταλάβει τις δυνατότητες που έχουν και είμαστε εδώ στην Κάρυστο για να κτίσουμε την ομάδα της πρόκρισης» σχολίασε στο www.volleyball.gr ο ομοσπονδιακός τεχνικός Παναγιώτης Λακασάς. «Οι αντίπαλοί μας Ρουμανία, Σερβία και η διοργανώτρια Τσεχία είναι καλές ομάδες αλλά έχουμε θέληση και μπορούμε να τα καταφέρουμε. Ευχαριστούμε την Κάρυστο για τη φιλοξενία. Αγαπούν το άθλημα και θέλουν να μας έχουν πάντα κοντά τους. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον κ. Βασίλη Κουφό αλλά και τους παράγοντες της Α.Ε. Καρύστου που μας έχουν αγκαλιάσει». 
 
Τον προκριματικό όμιλο του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος θα φιλοξενήσει η Τσεχία στη πόλη Ζνταρ το διάστημα 29/6-1/7 και μαζί με την οικοδέσποινα χώρα, στον όμιλο είναι η Ρουμανία και η Σερβία. Την πρόκριση στο Ευρωβόλεϊ που θα γίνει στο Βέλγιο και στην Ολλανδία θα πάρει ο πρώτος του ομίλου.

Το πρόγραμμα των αγώνων ΕΔΩ.