Αλεξάκου, Κόττα, Κυπαρίσση και Μπακοδήμου για τα μπαράζ πρόκρισης στο Ευρωβόλεϊ (videos)

Οι Ελληνίδες διεθνείς Ευφροσύνη Αλεξάκου, Χριστίνα Κόττα, Σταματία Κυπαρίσση, και Φαίη Μπακοδήμου μίλησαν στην κάμερα του volleyball.gr για τα μπαράζ πρόκρισης στο Ευρωβόλεϊ Κ19, που θα διεξαχθούν στη Σάμο το διάστημα 28-30 Ιουνίου με την στήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Σάμου.
Ευφροσύνη Αλεξάκου: «Έμειναν τρία εμπόδια»
 
«Ο δρόμος για την πρόκριση ξεκίνησε τον Απρίλιο και τώρα συνεχίζουμε την δουλειά που αφήσαμε στη μέση. Τρία εμπόδια έχουν μείνει και ελπίζω να είναι εύκολα για εμάς, έτσι ώστε να έχουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Θέλουμε να κάνουμε το 3Χ3 για να είμαστε σίγουρες και πιο ανάλαφρες για την συνέχεια. Όπλα μας είναι η καλή διάθεση, η καλή προετοιμασία, η συνεννόηση που υπάρχει και η θέληση». 
 
Χριστίνα Κόττα: «Άριστο το κλίμα»
 
«Παρόλο που έχουμε κάποιες απώλειες, υπάρχει πολύ καλή διάθεση από όλα τα κορίτσια. Το κλίμα είναι πολύ καλό, μεταξύ μας δεν υπάρχουν κόντρες, διχόνοιες, κάνουμε πλάκες μεταξύ μας και αυτό είναι το πιο σημαντικό, γιατί πάνω απ'όλα πρέπει να περνάμε καλά». 
 
Σταματία Κυπαρίσση: «Το καλύτερο δυνατό για το επιθυμητό αποτέλεσμα»
 
«Οι ομάδες που θα αντιμετωπίσουμε αυτή τη φορά είναι υψηλοτέρου επιπέδου. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Όλοι έχουν βοηθήσει στη Σάμο για να έχουμε ό,τι χρειαζόμαστε και να δουλεύουμε καλά. Δεν μας έχει λείψει τίποτα και εμείς από την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε να τους βγάλουμε ασπροπρόσωπους».
 
Φαίη Μπακοδήμου: «Συγκεντρωμένες στον στόχο»
 
«Ξεκινάμε με την καλύτερη διάθεση. Θέλουμε όλες να ολοκληρώσουμε αυτό που δεν κάναμε τον Απρίλιο. Όλες αυτές τις μέρες δουλέψαμε σκληρά και συγκεντρωμένες σε αυτόν τον στόχο. Πρέπει να πιστεύεις σε αυτό που πας να κάνεις για να το κερδίσεις. Πάμε για το καλύτερο».

Πολυμέσα