Προειδοποίηση
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 988

Ο «θρύλος» Δημήτρης Γόντικας συναντά την Εθνική Νεανίδων

Μια απρόσμενη αλλά πολύ ευχάριστη συνάντηση είχαν τα μέλη της Εθνικής Νεανίδων κατά την επιστροφή τους ακτοπλοϊκώς από τη Σάμο στο Πειραιά την Κυριακή το απόγευμα. Τα νεαρά κορίτσια συνάντησαν στο πλοίο που τους μετέφερε στην βάση τους τον «θρύλο» του 1987 Δημήτρη Γόντικα. 
Τον «χάλκινο» πρωταθλητή του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος της Γάνδης σύστησε στα κορίτσια ο κόουτς του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος Νίκος Μπουτσορής. Ο Δημήτρης Γόντικας μίλησε στα κορίτσια και τα προέτρεψε να συνεχίσουν να δουλεύουν για να πετύχουν στην καριέρα τους. 

«Ο μόνος δρόμος που έχετε να διαλέξετε είναι η δουλειά. Εγώ στην ηλικία σας τελείωνα το σχολείο περίπου στις έξι το απόγευμα. Είχαμε δύο προπονήσεις πρωί απόγευμα και όπως καταλαβαίνετε την πρωϊνή λόγω σχολείου την έχανα. Όταν το απόγευμα τελείωνα με το διάβασμα πήγαινα στην προπόνηση στο Καραϊσκάκη. Έφευγα λοιπόν από το σπίτι μου με τα πόδια για την Ομόνοια, διαδρομή 20 λεπτών, έμπαινα στο τρένο και πήγαινα προπόνηση. Τελείωνα στις 10 και μισή το βράδυ και μετά συνέχιζα το διάβασμα στο σπίτι. Αυτό το έκανα για δύο χρόνια. Λοιπόν χρειάζεται κουράγιο και είμαι σίγουρος ότι θα πετύχετε» είπε χαρακτηριστικά στις νεαρές αθλήτριες ο Δημήτρης Γόντικας. 
 
Οι αθλήτριες χειροκρότησαν τον πραγματικό σταρ των ελληνικών γηπέδων, και μετά είχαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν μαζί του.