Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η συνέντευξη Τύπου της Εθνικής γυναικών στον Βόλο

Πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Βόλου η συνέντευξη Τύπου της Εθνικής Γυναικών, ενόψει της πρεμιέρας με το Μαυροβούνιο για τα προκριματικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.
Στο πάνελ της αίθουσας συνεδριάσεων βρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Βόλου κ. Ανδρέας Ζέρβας, ο διευθυντής της Ομοσπονδίας Περικλής Μπακοδήμος, ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Γκιγιέρμο Ναράνχο και η αρχηγός Στέλλα Χριστοδούλου.
 
Την συνέντευξη Τύπου προλόγισε ο διευθυντής της Ε.Ο.ΠΕ. Περικλής Μπακοδήμος: «Εκ μέρους του προέδρου Γιώργου Καραμπέτσου και του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας σας ευχαριστούμε για την παρουσία σας. Ο στόχος που θέσαμε εξαρχής είναι η πρόκριση στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και ξεκινήσαμε αυτή την προσπάθεια στην Πορταριά πριν τρεις μήνες και θα τελειώσουμε τώρα στον Βόλο. Ευχαριστούμε τον Δήμαρχο Βόλου κ. Μπέο, τον Εντεταλμένο Σύμβουλο Αθλητισμού κ. Καπουρνιώτη, τον Πρόεδρο του Αθλητικού Οργανισμού κ. Βλιώρας, όπως επίσης και τον Διευθυντή του Αθλητικού Οργανισμού κ. Χρήστου και όλα τα στελέχη που δούλεψαν σε μία δύσκολη περίοδο. Ο Δήμος Βόλου υποστήριξε από την αρχή την διοργάνωση και την Εθνική ομάδα, όπως επίσης και η Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και ιδιαίτερα η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας κ. Καλυνδρίνη και ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Καλτσογιάννης. Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία όρισε τα παιχνίδια σε μία δύσκολη καλοκαιρινή περίοδο για την Ελλάδα και είμαστε υποχρεωμένοι σε μία θρησκευτική γιορτή να δώσουμε έναν κρίσιμο αγώνα. Οργανωτικά θα είμαστε πανέτοιμοι, ενώ τους αγώνες θα τους μεταδώσει και η ΕΡΤ. Η είσοδος είναι ελεύθερη για τον κόσμο και τον περιμένουμε να έρθει και να στηρίξει στην εθνική μας ομάδα».
 
Ανδρέας Ζέρβας (Αντιδήμαρχος Βόλου): «Πρωτόγνωρη εμπειρία για τον Βόλο»
 
«Σας ευχαριστούμε όλους για την παρουσία σας. Εκ μέρους του Δημάρχου και της Δημοτικής Αρχής σας καλωσορίζω στον Βόλο. Η πόλη μας έχει τις δυνατότητες, τις υποδομές και την διάθεση να φιλοξενήσει Εθνικές ομάδες, ούτως ώστε να κάνουν την προετοιμασία τους. Ο Δήμος Βόλου και όλες οι υπηρεσίες πρόσφεραν ότι μπορούσαν. Σε συνομιλία που είχα με την αρχηγό της Εθνικής, όλες οι αθλήτριες νιώθουν έτοιμες και έχουν προετοιμαστεί στο 100%. Για τον κόσμο της πόλης η εμπειρία των αγώνων θα είναι πρωτόγνωρη και θα ζήσουν στιγμές που μόνο ο αθλητισμός μπορεί να δώσει».
 
Στέλλα Χριστοδούλου (Αρχηγός Εθνικής γυναικών): «Καλούμε τον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο»
 
«Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Δήμο Βόλου που μας αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή και μας έκανε την καθημερινότητά μας πολύ εύκολη. Είμαστε όλες έτοιμες και τρεις μήνες τώρα έχουμε προετοιμαστεί πολύ σκληρά. Καλούμε όλο τον κόσμο της πόλης να δώσει τον παλμό στο γήπεδο με την φωνή του και εμείς από την πλευρά μας θα προσφέρουμε όμορφο βόλεϊ για να τους ευχαριστήσουμε για την στήριξη».
 
Σε ερώτηση δημοσιογράφου για τους αντιπάλους της Εθνικής, η Στέλλα Χριστοδούλου είπε: «Έχουμε εστιάσει περισσότερο στο Μαυροβούνιο και έχουμε παρακολουθήσει βίντεο. Εμείς όμως είμαστε συγκεντρωμένες στις προπονήσεις που είναι υψηλού επιπέδου. Ο στόχος της Ομοσπονδίας ήταν ξεκάθαρος και δουλεύουμε για να τον πραγματοποιήσουμε».
 
Γκιγιέρμο Ναράνχο (Προπονητής Εθνικής γυναικών): «Θα πετύχουμε την πρόκριση»
 
«Ευχαριστούμε την πόλη του Βόλου για την άψογη φιλοξενία. Από την Πορταριά μέχρι και τώρα, το περιβάλλον ήταν τέλειο για προετοιμασία και για τους Μεσογειακούς και τώρα για τα προκριματικά του ευρωπαϊκού. Γνωρίζουμε το Μαυροβούνιο και την Ουκρανία και έχουμε λίγες πληροφορίες για την Νορβηγία. Κάθε ομάδα είναι δυνατή και πρέπει πάντα να τις αντιμετωπίζεις σαν να είναι οι καλύτερες του κόσμου. Η Ουκρανία έχει εμπειρία, το Μαυροβούνιο αθλήτριες που παίζουν σε δυνατά πρωταθλήματα στο εξωτερικό. Έχουμε δει βίντεο, προπονούμαστε σκληρά και θεωρώ ότι θα πετύχουμε την πρόκριση».
Template Design © GreekVolley by Babis Iosifidis. All Rights Reserved.