Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Διώτη, Αρτακιανού: «Μπορούμε να παίξουμε ακόμα καλύτερα» (video)

Οι εορτάζουσες της Εθνικής, Παναγιώτα Διώτη και Μαριαλένα Αρτακιανού μίλησαν στην κάμερα του volleyball.gr για τη νίκη και την εμφάνιση επί του Μαυροβουνίου και εμφανίστηκαν αισιόδοξες ενόψει της συνέχειας των προκριματικών.
«Έγινε το πρώτο βήμα όμως κοιτάμε μόνο το επόμενο παιχνίδι. Επόμενη ομάδα είναι η Νορβηγία και όλοι θα συγκεντρωθούμε για να πάρουμε τη νίκη, όπως επίσης και στην Ουκρανία. Στις 25 του μήνα επιστρέφουμε στον Βόλο και περιμένουμε όπως και σήμερα, ο κόσμος να είναι στο πλευρό μας και να μας στηρίξει. Μπορούμε να παίξουμε καλύτερα και στόχος είναι σε κάθε παιχνίδι να είμαστε και καλύτερες» δήλωσε η Μαριαλένα Αρτακιανού.
 
«Πιέσαμε πολύ το Μαυροβούνιο με το σέρβις μας που είναι και από τα δυνατά μας σημεία. Γενικά είμαστε πολύ καλές επιθετικά και αυτό φάνηκε. Κρατήσαμε την υποδοχή μας, παλέψαμε την κάθε φάση και ήρθε το αποτέλεσμα. Η προσπάθεια αυτή που κάνουμε ξεκίνησε από τους Μεσογειακούς που νικήσαμε μεγάλες δυνάμεις του βόλεϊ και συνεχίζεται τώρα με τα προκριματικά» συμπλήρωσε η Παναγιώτα Διώτη.

Πολυμέσα

Template Design © GreekVolley by Babis Iosifidis. All Rights Reserved.