Η Εθνική γυναικών στο τουρνουά μίνι βόλεϊ της Κορίνθου

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 19/5 στο κατάμεστο από κόσμο Κλειστό Γυμναστήριο Κορίνθου, το 11ο τουρνουά Mini Volley Ακαδημιών, από τον ΑΣΠ Κόρινθος.


Στο τουρνουά συμμετείχαν συνολικά 270 παιδιά από δέκα σωματεία (ΑΣΠ Κόρινθος, ΑΟ Ποσειδών, ΑΟ Στρατηλάτης, Αρατος 1893 ΑΟ Κιάτου, Απόλλων Ξυλοκάστρου, ΓΑΣ Παμβοχαϊκός, ΑΟ Νεμέας, ΓΕ Ναυπλίου, ΠΑΟ Κορίνθου, Νέα Ιωνία), ενώ με την παρουσία τους τίμησαν το τουρνουά αθλήτριες και προπονητικό team της Εθνικής ομάδας volley Γυναικών, που πραγματοποιεί την προετοιμασία της στο Βραχάτι, ενόψει του Silver European Leageu.

Οι Ολγα Βεργίδου, Παναγιώτα Διώτη, Αναστασία Γεωργιάδου και Σταματία Κυπαρίσση, έπαιξαν, φωτογραφήθηκαν και χάρισαν μοναδικές στιγμές σε μικρούς και μεγάλους που βρέθηκαν στο γήπεδο. Παράλληλα, την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά το προπονητικό team της Εθνικής, είχαν οι λάτρεις του volley, καθώς παρευρέθηκαν ο ομοσπονδιακός προπονητής Γκιγιέρμο Ναράνχο, ο βοηθός του Νίκος Μποτσουρής, ο στατιστικολόγος Ρίκι Μπογιέρι, καθώς και ο team manager Βαγγέλης Περόπουλος.
 
Πηγή: korinthosvolley.gr