Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στέλλα Χριστοδούλου: «Γυρίσαμε πιο δυνατές μετά την επίσκεψη στην ογκολογική κλινική»

Η Στέλλα Χριστοδούλου, μετά την προπόνηση της Εθνικης γυναικών στο Βραχάτι, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Η Ώρα Των Σπορ» της ΕΡΤ3 με παρουσιαστή τον Πάνο Μπλέτσο.
Η αρχηγός της «γαλανόλευκης» μίλησε για την επίσκεψη στην ογκολογική κλινική παίδων, το Silver European League αλλά και για τον ευρωπαϊκό όμιλο της Ελλάδας στην Άγκυρα.
 
Για την επίσκεψη στην ογκολογική κλινική παίδων: «Η αλήθεια ότι βιώσαμε μία εμπειρία ζωής και πολλές συγκινητικές στιγμές. Ήταν μεγάλη χαρά που η κ. Μαριάννα Βαρδινογιάννη άνοιξε τις πόρτες της κλινικής για εμάς. Βρεθήκαμε κοντά στα παιδια, τα οποία μας έδωσαν πολύ δύναμη και γυρίσαμε πίσω στο Βραχάτι πιο δυνατές, γιατί είδαμε παιδιά να παλεύουν για αυτά που εμείς θεωρούμε δεδομένα. Μας υποδέχθηκαν με μεγάλο χαμόγελα και με μία μεγάλη αγκαλιά, δίνοντάς μας το μάθημα του να μην τα παρατάς ποτέ και να παλεύεις μέχρι το τέλος για να βρεθείς νικητής».
 
Για το Silver European League: «Η εντός έδρας ήττα από την Σλοβενία κάνει τα πράγματα λίγο δύσκολα για εμάς. Θα πάμε να διεκδικήσουμε μία καθαρή νίκη στην έδρα τους και θα τα δώσουμε όλα για να την πετύχουμε. Το European League ειναι μία πολύ καλή προετοιμασία για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Αυγούστου. Θα διεκδικησουμε ολες τις νίκες για να διεκδικήσουμε την πρόκριση και να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμες για τον Αύγουστο».
 
Για το ευρωπαϊκό: «Καταρχήν είναι μεγάλη μας χαρά που προκριθήκαμε στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα μετά από πολλά χρόνια. Οι αντίπαλοι που θα αντιμετωπίσουμε είναι παγκόσμιας κλάσης και αυτό που θέλουμε είναι να έχουμε την υγεία μας και να κοιτάξουμε στα μάτια όλες τις ομάδες. Αυτός είναι ο πρώτος μας στόχος».
 
Για το πρόβλημα στη μέση της: «Τις τελευταίες μέρες έχω ένα μικρό πρόβλημα στη μέση μου και γι'αυτό δεν θα ακολουθήσω την αποστολή στην Εσθονία για την 4η αγωνιστική του Ευρωπαϊκού λιγκ. Πιστεύω πως από την επόμενη εβδομάδα θα είμαι έτοιμη για να βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ».

Πολυμέσα

Template Design © GreekVolley by Babis Iosifidis. All Rights Reserved.