Στους ρυθμούς της αναμέτρησης με τη Σουργκούτ ο Ολυμπιακός

Στους ρυθμούς της σπουδαίας αναμέτρησης με τη Σουργκούτ, στον επαναληπτικό ημιτελικό της νίκης με 3-0 στη Ρωσία, κινούνται άπαντες στην ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού.

Οι Πειραιώτες υποδέχονται τη Σουργκούτ την Τετάρτη (21/3) στις 19:00 στο Ρέντη τη Ρώσικη ομάδα και χρειάζονται δυο σετ για να πανηγυρίσουν την τεράστια επιτυχία της πρόκρισης στον τελικό του Challenge Cup. Η αποστολή του Θρύλου, απέναντι σε ένα πολύ δυνατό αντίπαλο, δεν είναι εύκολη ωστόσο οι «ερυθρόλευκοι» έχουν αποκτήσει σημαντικό πλεονέκτημα για να δώσουν το παρών σε έναν ακόμα ευρωπαϊκό τελικό. Παίκτες και προπονητικό επιτελείο, ποντάρουν στη δυναμική της έδρας και περιμένουν τη στήριξη των φιλάθλων του Ολυμπιακού για να τους δώσει επιπλέον ώθηση ώστε να ξεπεράσουν το εμπόδιο της Σουργκούτ.

Η προετοιμασία των Πειραιωτών μπαίνει στην τελική ευθεία από τη Δευτέρα και το θετικό είναι ότι διεξάγεται χωρίς προβλήματα.

*Στην αναμέτρηση με τη Σουργκούτ ισχύει το δικαίωμα της ελεύθερης εισόδου κατά προτεραιότητα στα ενεργά Μέλη του Ολυμπιακού με την επίδειξη της Κάρτας Μέλους και Κάρτας Junior.

ΠΗΓΗ www.osfp.gr